Foto: Screenshot Instagram
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević uputio je povodom uskršnjih praznika čestitku beogradskom Nadbiskupu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu i pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru. 

– Preuzvišeni gospodine Nadbiskupe, u ime pripadnika Ministarstva odbrane i u svoje lično ime, Vama, svim crkvenim velikodostojnicima, vašem sveštenstvu i svim vernicima Rimokatoličke crkve u Srbiji želim da predstojeći Uskrs, kao najlepša molitva, dar i blagoslov od Boga, donese mir, sreću, zdravlje i toleranciju. Neka Uskrsno otajstvo svetli nadom i ispunjava Vas mirom u svim trenucima života. Hristos vaskrese-Vaistinu vaskrese – glasila je čestitka ministra obrane upućena beogradskom Nadbiskupu.

Čestitka upućena svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i njihovim porodicama koji ovaj praznik proslavljaju po računanju zapadnih crkava ministar odbrane Miloš Vučevič uputio je iskrene i srdačne čestitke.

– Neka vam radost predstojećeg Uskrsa bude oslonac za ljubav, zdravlje i međusobno razumevanje, a sreća neka vam bude večni pratilac i da vas i vaše najmilije Gospodin čuva mnoštvom svojih blagoslova. Želim vam puno uspeha u životu i radu i da radost blagdana podelite sa svojim najbližima u radosti i blagostanju. Hristos vaskrese-Vaistinu vaskrese – istakao je Vučevič.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments