Foto: puffy.com

Za doček Nove godine, navikli smo da oblačimo svetlucave haljine, sjajan nakit, visoke potpetice.

Uglavnom tokom pripreme za novogodišnje zabave i žurke kupujemo veliki broj odevnih komada i aksesoara koje su zatim potpuno beskorisni tokom godine. Međutim, možete kreirati elegantan izgled za svečanu noć na osnovu basic stvari koje verovatno već imate u svojoj garderobi.
U nastavku vam otkrivamo kako ćete to učiniti.

Klasična bela košulja je dostojna Oskara (setite se legendarnog stajlinga Šeron Stoun), da ne spominjemo običnu novogodišnju žurku. Da biste transformisali košulju iz kancelarijske uniforme u svečanu odeću, kombinujte je sa trendi suknjom. To može biti mini, ukrašena kristalima i šljokicama ili maksi suknja od svile. Druga opcija je da nosite korset preko košulje: stvoriće prelepu siluetu i dati stajlingu posebnu sofisticiranost.
Foto: Home Beautiful Magazine
Odelo sa pantalonama
Izuzetno jednostavan (i potpuno besplatan!) način da kancelarijsko odelo pretvorite u zavodljivu i neverovatno elegantnu novogodišnju odeću jeste da nosite sako na golom telu. Upotpunite izgled cipelama sa visokom potpeticom (povoljno će produžiti noge) i bilo kojim ukrasom oko vrata: na primer, nizom bisera ili ogrlicom od krupnih kristala.
Farmerke
 
Da, farmerke takođe mogu postati osnova svečane odeće – samo izaberite elegantan top za njih. To može biti svetlucavi top sa tankim bretelama, providna bluza ili satenska košulja. Ne zaboravite na trendi šminku sa šljokicama – i idite na zabavu. Autfit će biti ne samo lep, već i veoma udoban.
Bela majica
Možda je najneočekivanija stvar na ovoj listi pamučna bela majica: obično je ne smatramo prazničnom odećom. Ipak, kao što je Irina Šajk nedavno pokazala na svom primeru, jednostavna maksi suknja i odgovarajuće rukavice dovoljne su da se majica pretvori u elegantnu odeću. Sve genijalno je jednostavno!
ženskimagazin
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments