Foto: TONS

Četvrti po redu festival SpiritExpo, u organizaciji udruženja građanja “Spirit Pannonian” predstaviće još jednom domaće proizvođače u sada već dobro poznatom ambijentu kulturne stanice “Svilara” u Novom Sadu od 26. novembra od 18 časova . Nastavkom promocije kvaliteta konzumiranih pića, kao i društveno odgovorne konzumacije organizatori žele da približe jaka alkoholna pića kroz prizmu urbane kulture, nasleđe i procese proizvodnje.

“Konačno smo dočekali da festival nastavi svojom prirodnom uzlaznom putanjom od svog premijernog uspeha, i da nastavimo našu borbu za ojačanje domaće scene jer je tajming idealan. Svet traži nešto novo, a da bi nas svet otkrio prvo moramo da upoznamo sami sebe i da jasno razumemo šta su nam kvaliteti. Radujemo se novom SpiritExpo-u!” ističe Filip Vlatković, jedan od organizatora festivala.

Posetioci će pored izlagača moći da uživaju i besplatnim predavanjima i aktivacijama. Ulaz na festival i radionice je besplatan, a konzumacija je moguća uz kupone. Detaljan program i satnica objavljeni su na stranici www.spiritpannonian.com/spiritexpo, kao i na nalozima na društvenim mrežama Spirit Pannonian-a.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments