Humanitarni turnir

Večeras je završena grupna faza takmičenja humanitarnog turnira u malom fudbalu ”Novosadski kup”.

Drugi dan turnir zatvorio je duel između Merkur X- Tipa i FK Etisa koji je završen 2:2. Turnir je počeo kao i juče, od 17 časova a na programu je bilo dvanaest utakmica. Lepo vreme i odlični uslovi za igru doprineli su da se na Salajci gleda lep fudbal. Za nešto više od četiri sata fudbala viđeno je preko četrdeset golova, prštalo je na sve strane. Favoriti su uglavnom opravdali očekivanja ali bilo je i iznenađenja i šok završnica.

Detalj koji je obeležio današnji dan dogodio se u duelu između ekipa Minaque i Hotela Fontana. Vodila je ekipa Minaque sve do poslednjeg minuta, da bi momci koji predstavljaju Hotel Fontanu do gola došli u poslednjim sekundama utakmice i to tek nakon asistencije VAR-a! Gužva u kaznenom prostoru i traljav udarac koji je bio dovoljno nezgodan da lopta uspe nekako da se ”provuč” preko gol linije, sudija na trenutak nije znao da li da dosudi pogodak, odnosno nije bio siguran da li je lopta prešla liniju. Nastala je konfuzija ali srećom pogodak je snimljen kamerom pa je nakon pregleda snimka, sudija priznao gol! Ovim golom ekipa Hotela Fontata došla je do vrednog boda koji će se na kraju ispostaviti bio vredan prolaza u dalju fazu takmičenja.

 

Primena VAR tehnologije:

humanitarni turnir
Trenutak sporne situacije

Spuštena je zavesa na grupnu fazu takmičenja. Nakon odigranih utakmica u okviru grupa, poznate su ekipe koje su zauzele prve dve pozicije i prošle u nokaut fazu. Ekipe koje nastavalju takmičenje jesu MONTOP Pro , Merkur X-Tip, MAXBET, Hotel Fontana, Naxi Planeta Radio, Perper, 365.RS i Ambar.

Rezultati današnjih utakmica:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novosadski Kup (@ns_kup)

Zbog najavljenih kišnih padavina za sutra i prekosutra, turnir će se odložiti za naredni vikend što znači da će se utakmice četvrtfinala, polufinala i finala odigrati u sledeću subotu i nedelju. O tačnim satnicama biće izdato blagovremeno obaveštenje.

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments