Foto: 24sata.hr

Bez ljubljenja, morate vratiti bebu ako plače i svi koji se nisu pojavili u trudnoći – nemojte to sada!

Mejzi Krompton (20), preduzetnica iz Velike Britanije, trenutno čeka svoje prvo dete. TikTokerica je dobila mnogo komentara i reakcija nakon objavljivanja svojih pravila.

Neka pravila su bila razumljivija od drugih. Na primer, sasvim je normalno da neko ko se ne oseća loše, ne kašlje ili ima bilo kakve simptome moguće bolesti neće doći.

Međutim, neka pravila su izazvala interesovanje gledalaca videa jer im nije bilo sasvim jasno kako će ih primeniti. Mejzi je spisak započela moleći posetioce da ne ljube bebu.

-Vrlo je očigledno, nemojte nigde ljubiti bebu, molim vas – rekla je ona na snimku. Nema nenajavljenih posetilaca, jer zaista mislim da neću biti raspoložen za druženje nakon što je beba bukvalno izašla iz mene – nastavlja ona.

Buduća majka ne želi da njeni prijatelji ili porodica bilo kome kažu da je rodila, na društvenim mrežama ili lično.

Mejzi takođe želi da se posetioci uzdrže od fotografisanja bebe i postavljanja njene fotografije na društvene mreže dok ona i njen partner to ne učine.

Ona moli sve posetioce da operu ruke pre nego što priđu bebi, objašnjavajući da bebin „imunitet neće biti najbolji“ i da su ljudi koji će doći u posetu najverovatnije sve dotakli.

– Ne pitajte za bebu ako me niste videli u trudnoći ili bar proverili kako sam, samo nemojte – kaže na snimku.

I na kraju, Mejzi je zamolila da ako njeno dete plače dok ga držite, vratite bebu njoj ili Čarliju jer ne želi da gleda iz daljine kako njeno dete plače, piše britanski Sun.

Mnogi gledaoci su se složili sa Mejsinim pravilima za goste koji posećuju nju i bebu, a jedan je napisao: „Veliko DA za sva pravila!“

-Ne vidim ništa nerazumno u ovim pravilima -prokomentarisao je drugi gledalac.

Ali drugi su mislili da su neka pravila malo ekstremna. Jedna osoba je pitala: „Deda i baka da ne mogu da poljubim bebu? Nije li to malo previše da se traži od njih?’

– Najbolje bi bilo da bebu umotate u ćebe i da uopšte nemate posetioce – dodao je drugi komentator.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments