Slika Gradska liga

U utorak su odigrane utakmice 22. kola Gradske lige Novi Sad, a na programu je bilo osam duela.

Derbi kola odigran je u Sirigu gde je lider na tabeli OFK Sirig dočekao trećeplasirani Susek. Nakon žestoke borbe, domaćin je uspeo da dođe do minimalne pobede i faktički jednom nogom zakorači u Novosadsku ligu. Praktično je sve u njihovim rukama, raspored im ide na ruku a i utakmicu sa drugoplasiranom Bačkom u predposlednjem kolu odigraće pred svojom publikom. Ako se uzme u obzir da sada Susečanima beže čak šest bodova i da je konkurencija u ligi slaba, teško je za očekivati da se ovakva prednost ispusti. Bačka iz Begeča je rutinski tukla Čenej sa 7:0 a ujedno je i osluškivala rezultat iz Siriga i nadala se nerešenom ishodu kako bi se pobedom popela na vrh tabele. U malom Sremskom derbiju sastali su se Proleter iz Banoštora i Vinogradar iz Ledinaca. Na toj utakmici viđena je goleada, krajni rezultat bio je 3:3.

Ostali rezultati 22. kola Gradske lige Novi Sad:
Obilić 0:1 Miletić
Bačka 7:0 Čenej
Proleter 3:3 Vinogradar
Hajduk (G) 2:0 Sloga
Titel 3:0 Borac
Železničar 5:1 Moskva
Hajduk (Č) 3:1 OFK Hajduk
Sirig 1:0 Susek

Trenutna tabela Gradske lige:

Gradska Liga Novi Sad

U vikednu koji sleduje odigraće se utakmice 23. kola. Lidera na tabeli trebalo bi da očekuje nešto lakši posao jer dočekuju poslednjeplasirani Obilić iz Vilova. Begečani idu na nešto teže gostovanje u Ledince gde će ih dočekati raspoložena ekipa Vinogradara. Moraće igrači Bačke da budu izuzetno oprezni jer se bodovi iz Ledinaca ne odnose lako. Susečani su sada u ne baš zahvalnoj situaciji jer im plasman u viši rang ”bež” četiri boda, pa tako i da prvi pratilac kiksne negde, to ime neće biti dovoljno. Oni će u nedelju dočekati Hajduk iz Čuruga.

Kompletan raspored 23. kola Gradske lige Novi sad. Sve utakmice se igraju u nedelju od 17 časova i 30 minuta, osim utakmice između Moskve i Titela koja je zakana za 10 časova.

Nedelja:

Sirig : Obilić
Susek : Hajduk (Č)
OFK Hajduk : Železničar
Moskva : Titel  10h*
Borac : Hajduk (G)
Sloga : Proleter
Vinograd : Bačka
Čenej : Miletić

S.Š.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments