Foto: The Universe Space Tech

Od 28. jula počinje retrogradni Jupiter koji će trajati sve do 24. novembar 2022. godine. Svake godine Jupiter ulazi u retrogradnu fazu, a sledeća četiri meseca moguće su duboke transformacije. 

Retrogradni Jupiter donosi prilike za putovanje u inostranstvo, ali i menja stvari u ličnom životu i prihodima. Kada se poveže s Lilit – crnim Mesecom u Raku – Jupiter može doneti ili brak ili odluku da se parovi koji duže imaju problem napokon rastanu.

Mnogi koji su izašli iz braka ili veze od nedavno, sada mogu imati sreće. Jupiter u sekstilu s Mesecom pruža priliku za osnivanje porodice i uspešne zajednice. Moguće su neke nove ljubavi.

Ipak, venčanje i slavlje je bolje pomeriti kada Jupiter kreće direktno, odnosno posle 24. novembra, kako biste izbegli teškoće s dokumentima. U ovom periodu pazite i šta potpisujete i budite oprezni tokom transakcije novca. Kada je reč o poslu, tu će mnoge čekati dobre vesti. Svi oni koji imaju liderske i organizacijske veštine mogu da profitiraju. Ipak, Jupiter ima tendenciju preterivanja, pa se čuvajte lažnog samopouzdanja i egoizma.

U polju karijere, preduzetnici mogu proširiti posao kroz ideje, dogovore, saradnju. Ovo će povoljno uticati i na finansije. Sve što ste nedavno započeli, a ostalo je nedovršeno, sada treba završiti. Oslobodite se tereta iz prošlosti i s mnogo optimizma posmatrajte budućnost uprkos svim preprekama – uspeh neće izostati.

sensa.story.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments