Foto: elements.envato.com
Ski sezona na Kopaoniku danas je zvanično otvorena. Svi oni koji su sa nestrpljenjem čekali prvo ovosezonsko skijanje danas će imati priliku da besplatno skijaju na stazama Karaman greben i Malo jezero, stoji u saopštenju Skijališta Srbije

Iako su vremenski uslovi izuzetno nepovoljni, uz visoke temperature i kišu, Skijališta Srbije su se potrudila da pripreme dve staze kako bi sezona počela.

Zvaničan ski opening počinje danas i trajaće do nedelje, a skijaši će od 9. do 11. decembra moći da kupe ski karte sa popustom od 30%.

Skijališta Srbije su za ovu ski sezonu osnežila staze Bela reka 1 i Bela reka 2, tako da će skijaši imati priliku da uživaju u spustu niz najdužu stazu na Kopaoniku. Ove dve staze koje se spajaju u jednu čine najdužu skijašku stazu u Srbiji – dužine od čak 3 i po kilometra i sa najvećom visinskom razlikom, ali i najvećim visinskim nagibom, što je čini stazom teške kategorije. Ove staze prati gondola Brzeće-Mali Karaman koja povezuje turističko naselje Brzeće sa centrom Kopaonika.

Za ovu ski sezonu, Skijališta Srbije nisu menjala cene ski pasa, a svi zainteresovani mogu da ostvare 5% popusta na cenu ski karata koje se kupe preko web shopa. Ovaj popust će važiti do kraja skijaške sezone.

Radno vreme ski centra Kopaonik je od 09.00 do 15.30 časova.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vidoje
08/12/2022 19:14

Ski pas? Kakav je to pas, neki zimski? Planinski? Skijaski? Moze pojasnjenje? Hvala!