Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna temperatura u Srbiji prema vremenskoj prognozi za ponedeljak je 12°C, dok je maksimalna 32°C.

U Srbiji u ponedeljak sunčanije i toplije vreme uz slab dnevni razvoj oblaka. Postoji manja šansa za lokalne pljuskove na istoku Srbije. Vetar slab jugozapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 12°C do 19°C, a maksimalna od 29°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 19°C do 26°C.

U Vojvodini u ponedeljak sunčano i toplije vreme uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab jugozapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 30°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 22°C do 24°C.

Vrućina Foto:EPA-EFE/Salas

U Novom Sadu u ponedeljak sunčano i toplije uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab jugozapadni ili promenljiv. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 24°C.

Vreme narednih dana

U utorak duži sunčani periodi i još toplije vreme, a na severu Srbije uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 29°C do 32°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 20°C do 26°C. U sredu i četvrtak sunčano i sve veća vrućina, uz temperaturu ponegde do 40°C u četvrtak. U petak i za vikend postepeno osveženje sa prolaznim kišom između petka i subote i u subotu prema današnjoj prognozi.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments