Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U sredu u Srbiji sredu sveže i promenljivo oblačno sa povremenom kišom u zapadnim, centralnim i južnim predelima. Po Vojvodini se očekuje kratkotrajna kiša ili ređi lokalni pljusak sredinom dana, dok bi i u Timočkoj Krajini bilo suvo sa dužim sunčanim peirodima. Na visokim planinama iznad 1600 mnv je moguć sneg, pre svega na Kopaoniku. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 6°C do 9°C, a maksimalna od 13°C u Užicu do 19°C u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 7°C do 11°C.

Beograd: U sredu sveže i promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 11°C.

Niš: U sredu sveže i oblačno sa kišom u prvom delu dana. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna oko 16°C. Uveče kiša povremeno.

Užički region: U sredu sveže i promenljivo oblačno sa povremenom kišom. Na visokim planinama iznad 1600 mnv je moguć sneg. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 13°C do 15°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari hladno sa kišom i najviše do 8°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U sredu svežije od proseka i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima uz dnevni razvoj oblaka. Sredinom dana je moguća kratkotrajna kiša ponegde ili ređi lokalni pljusak Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 8°C, a maksimalna od 15°C u Vršcu do 18°C u Somboru. Uveče suvo. Temperatura
u 22h od 8°C do 10°C.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novi Sad: U sredu svežije od proseka i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Postoji mogućnost za kratkotrajnu kišu. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna oko 16°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 9°C.

Subotica: U sredu svežije od proseka i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 7°C, maksimalna oko 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak jutro hladno, a tokom dana malo toplije nego u sredu sa više sunčanih sati uz slab dnevni razvoj oblaka. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 7°C, a maksimalna od 16°C na jugu Srbije do 19°C u Negotinu. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 7°C do 11°C. U petak i za vikend duži sunčani periodi uz svakodnevni porast temperature. U subotu i nedelju malo nestabilnije uz dnevni razvoj oblaka i moguću retku pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova.

mondo

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments