Matic i Svilar
Foto: Kurir Televizija, Love production, Profimedia

Hitovi Dare Bubamare i Konstrakte, odjekivali su na Olimpijskom stadionu u Rimu.

Naši igrači u rimskom klubu, doskorašnji prvotimac Mančester junajteda Nemanja Matić i bivši golman Benfike Mile Svilar, prilikom predstavljanja novog tima, na teren su izašli praćeni hitovima naših poznatih pevačica.

Mile Svilar je na teren stadiona u Rimu izašao uz pesmu Dare Bubamare, koja je stara koliko i on. Bila je to pesma “Nisu to kiše”, koju je popularna folkerka prvi put otpevala još krajem prošlog veka, odnosno 1999. godine, baš kada se čuvar mreže Rome rodio. A, na tribinama sve puno – 70.000 ljudi!

https://www.youtube.com/watch?v=13W22bdddLw

Nedugo posle Svilara, navijačima Rome je predstavljen i Nemanja Matić. On se opredelio Konstraktinu pesmu “In korpore sano”, pa su tako Italijani imali još jednu neočekivanu priliku da još jednom čuju pesmu kojom se Srbija, preko Konstrakte, uspešno predstavila ove godine na Evroviziji u Torinu.

https://www.youtube.com/watch?v=nKZ2OLfMxNM

Svečanost na rimskom “Olimpiku” je upriličena uoči prijateljske utakmice sa ukrajinskim Šahtjorom, koju je Roma ubedljivo dobila sa 5:0. Matić je bio u startnoj postavi, a Svilar je dobio priliku da brani sa klupe za rezerve, jer je u prvom planu iskusni golman portugalske reprezentacije Rui Patrisio.

Kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments