Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U Srbiji će u subotu biti osetan pad temperature usled dolaska hladnijeg vazduha sa severa. Biće promenljivo oblačno uz povremenu kišu i sa malo sunčanih interavla. Veća šansa za kišu je na zapadu i jugozapadu Srbije nego na istoku. Vetar umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 11°C, a maksimalna dnevna od 14°C na severu Vojvodine do 20°C u Negotinu i na jugu Srbije. Uveče hladnije sa kišom ponegde. Temperatura u 22h od 7°C do 11°C.

U Novom Sadu hladnije i promenljivo oblačno sa mogućom kratkotrajnom kišom. Biće i malo sunčanih intervala. Vetar umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 9°C, a maksimalna dnevna 16°C. Uveče je moguća kiša i oko 9°C u 22h.

U Vojvodini u subotu pad temperature usled dolaska hladnijeg vazduha sa severa. Biće promenljivo oblačno uz povremenu kišu, ali i sunčane intevale. Malo će biti padavina. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 10°C, a maksimalna dnevna od 14°C u Subotici do 17°C na jugu Banata. Uveče hladnije sa kišom ponegde. Temperatura u 22h od 7°C do 9°C.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments