Foto: Alo.rs

Biljana Pantic Pilja, narodna poslanica i član Srpske napredne stranke, objavila je na svom Instagram profilu kako se Dragan Đilas, jedan od predstavnika opozicije, našao u poseti Novom Sadu gde je održao sastanak sa Marinikom Tepić i gde se slikao sa jednim od članova zemunskog klana.

– Danas je u Novi Sad došao Dragan Đilas. Ovaj levo na slici. Desno je gospodin iz zemunskog klana. Tajkun Đilas je došao nešto da obeća Novosađanima. Očekivala sam da će tajkun Đilas da obeća, da će da vrati onih 619 milona evra što je ukrao od građana Srbije dok je bio na vlasti. Ili da će da obeća da više neće da tuče žene. Ili da će da obeća da neće više da deli građane Srbije na one koje on plaća i koje je zaposlio u svojoj firmi Multikom i na ostale, krezube sendvičare. Ali ne, on je nastavio da laže i to o mom Novom Sadu. Novi Sad je postao IT centar, ima najviše novih fabrika i investicija, novu bolnicu. Sve zahvaljujući politici predsednika Aleksandra Vučića i gradonačelniku Milošu Vučeviću. I u pravi si Dragane. Novi Sad je bio pristojan grad. I onda si došao ti Dragane, sa svojim uposlenicima da ga uprljaš. Vrati se recimo, na Mauricijus – stoji na njenom Instagramu.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Борис
20/11/2021 19:58

Како може да се дружи са криминалцима и у исто време да претендује да влада србијом. Хоће да нас плаши, хоће да нам каже како је кримос, да ли су то разлози? Е то неће код мене проћи. Нек иде у америку нек се тамо кандидује.

Shone
20/11/2021 21:55
Reply to  Борис

Bravo Borise!!!!