Dina Vučinić, član Gradskog odbora SNS, reagovala je oštro na optužbe koje je potpredsednik Narodne stranke Borislava Novakovića, uputio predsedniku Aleksandru Vučiću. Saopštenje prenosimo u celosti:

-Umesto da sedi u zatvoru zbog 4,5 miliona evra ukradenih na gradnji Bulevara Evrope, kao i nanošenja štete budžetu Novog Sada od 1,2 miliona evra na gradnji hotela Holidej In, osvedočeni i više puta uhapšeni i osuđivani prestupnik Borislav Novaković, u čije vreme su Novim Sadom i Srbijom harala tri kriminalna klana, koji su građane kidnapovali u po bela dana, mučili ih i iznuđivali novac, usudio se da za veze s mafijom optuži Aleksandra Vučića, u čije vreme su u zatvor strpani Šarić i Belivuk i ostali kriminalci. U svojoj nemuštoj nemoći, Novaković ne bira sredstva u nastojanju da iznošenjem bestidnih laži, kleveta i besmislica, pokaže da mu smeta uspravna i jaka Srbija, da mu smeta što se predsednik Vučič bori za Kosovo i bolji život građana Srbije.

Predsednika države, koji narod na Kosovu spasava iz ralja albanskog kriminalnog režima, kom ga je svojom nesposobnošću 2004. i 2008. godine izrućio banditski režim Demokratske stranke, bezočno vređa beskurpulozni lažljivac, koji bez stida i srama već 22 godine obmanjuje građane da je 2001. godine bio u Skupštini Srbije i glasao za Zakon o radu, a zapravo se nalazio u Solunu.

Žudnja za nedostižnom vlašću može da pomuti razum, ali je presedan izvan svih granica bezumlja kada o etici i moralu govori udarna pesnica zlikovačkog režima Demokratske stranke koji je Vojvodinu rasprodao Darku Šariću, uhapšenom i osuđenom zbog šverca više tona kokaina. O odgovornosti govori najgori gradonačelnik u istoriji Novog Sada, u čije vreme su načelnici policije, sudije i tužioci birani po nalogu kriminalaca, i kada su narko-bosovi građevinske parcele kupovali uz pomoć pištolja.

U strahu su velike oči! Novaković se može plaši da može doći do skorog raspisivanja izbora, i da će onda ostati bez poslaničkog mandata iza koga se krije, da ne bi odgovarao pred zakonom za sva zlodela koja je počinio u vreme kada je njegova rasprodavala, unižavala i uništavala Srbiju, da bi se oni obogatili. I treba da se plaši. Građani Novog Sada i Srbije dobro znaju ko ih je ostavio bez posla, bez plata i bez Kosova, a ko im je obezbedio nova radna mesta i plate, i u čije vreme je 27 država povuklo priznanje radne države Kosovo. I znaju ko će im omogućiti da prosečna plata do kraja 2025. godine pređe 1.000 evra, ko nikad neće priznati Kosovo, a ko će nastaviti sa lažima i obmanama kao u slučaju Soluna, Holidej In i Bulevar Evropa, i kome je mesto u zatvoru, a ne u parlamentu.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
LosMi
15/04/2023 23:34

Sve je tacno rekla…

Nenad Drljaca
15/04/2023 23:46

Ma,koje to u zatvoru,iz prosle vlasti ,od DS i danas su nosioci vlasti ,,ministri,na svim rukovodećim mjestima u SNS, ,,NIKO,,jer su podjelila placku sa vladajućom strankom SNS i dalje nastavili vlas kao kadar SNS jer je to politika dogovorena nediraj me nediraj te,zato su penzije u Srbiji Do 100 eura oko 800000 hiljada penzionera,dno dna bjede i prosjaluka da prezive, Sram bilo predsednice vlade Brnabicke i Sinuse malog to su uzorna dva zla vlade propasti,,,,Sramota me je sto sam clan SNS ,vracam clanstv ,uzeo sam clanstvo u SNS jer sam mnogo cjenijo i postovani ,vjerovao gospodinu predsedniku A leksandru Vucicu,ali… Učitaj još »

Mile
16/04/2023 07:46

Sve nabrojano upravo radi stranka SNS i to pet puta gore tako da bolje je da se ne brane jer se samo vise ukopavaju u svoj smrad i lopovluk.

Zora
16/04/2023 22:33

Tacno, bravo Dina , sve je to tacno. Kako ga nije sram da sedi u Skupstini i da tako laje i laze. Zna sta su oni tad radili i on i Pajtic. Zaista im je mesto iza resetaka, on nikada vise nebi trebao da se bavi politikom. Najgori gradonacelnim Novog Sada – svih vremena.

SNS Uzivo
18/04/2023 11:10
Reply to  Zora

Zoro jel bilo čevapa u Lindi, sta kazu? 🙂

Last edited 1 mesec ranije by SNS Uzivo