Foto: Profimedia, Pexels

Dnevni horoskop za 17. novembar 2022, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 17. novembar 2022. godine preporučuje Ovnovima da budu malo tolerantniji i da suzbiju potrebu da druge kritikuju. Kolegama već počinje da smeta taj vaš stav, zapitajte se da li ste uvek u pravu kao što mislite. Tvrdoglavost bi mogla da vas košta dobre i kvalitetne veze. Više fizičke aktivnosti.

BIK

Ovo je sjajan dan za Bikove. Uveli ste neke promene u poslovanju, strepili ste od rezultata, ali konačno otkrivate da se rizik isplatio. Pazite samo da ne izgubite stpljenje sa ljudima koji nemaju viziju. Ljubavna situacija bi mogla da se opiše kao čudna. Bivši partner pokušava da vas vrati, a vi niti pristajete niti odbijate. Još niste sigurn šta je bolje za vas. Više spavajte.

BLIZANCI

Danas ste izuzetno kreativni, u svemu vidite lepše i zanimljivije rešenje, što je veoma važno ako se bavite pisanjem ili nekim vidom umetnosti. Trzavice koje ste imali na ljubavnom polju su se okončale, sada uživate u nežnostima koje vam partner pruža. Skloni ste da sve idealizujete, setite se te svoje osobine s vremena na vreme. Zdravlje odlično.

RAK

Ako razmišljate o promeni posla, sada je idealan trenutak da menjate život. Zvezde su vam naklonjene i podržaće svaku inicijativu. U ljubavi se klonite ljubomore, ako ne verujete partneru, izlivi besa vam neće rešiti problem. Razmislite o pauzi, velika je verovatnoća da ćete bolje sagledati situaciju ako se udaljite. Proverite pritisak.

LAV

Dan je obeležen trzavicama i sitnim nesporazumima na poslu koji će vas iscrpeti. Ne dozvolite da tuđe mišljenje utiče na vas i poremeti rutinu koja vam odgovara. Pred kraj dana vas očekuju prijatni trenuci sa partnerom, romantično veče uz dobar film. To je sve što vam je potrebno. Napetost u vratu.

DEVICA

Dnevni horoskop za 17. novembar 2022. godine savetuje Devicama da uzmu kormilo u svoje ruke i postave stvari na poslu po svom. Odličan ste organizator, ne dozvolite da vas drugi pokolebaju. Očekujte zanimljiv poziv za druženje, reč je o osobi koja vam nije na radaru, a trebalo bi da bude. Ojačajte imunitet.

VAGA 

Dan je obeležen kućnim poslovima, mogući su manji kvarovi u domaćinstvu i spremite se da odrešite kesu. Nemojte da se nervirate, stvari su van vaše kontrole. Partner se udaljava od vas, ne izbegavajte da povedete ozbiljan razgovor o problemima. Zdravlje vam nije najbolje, loše navike dolaze na naplatu.

Foto: Yoair Blog

ŠKORPIJA

Danas konačno uživate na poslu, plan koji ste imali se lagano sprovodi u delo, a vi ćete pobrati zaslužene zasluge, ali i novčanu naknadu za svoj trud. Bitno je samo da ne brzate, moguće su greške koje će pokvariti celokupni utisak. Privlači vas osoba koja je mlađa od vas, ali niste sigurni da li bi trebalo da se prepustite. Problemi sa urinarnim traktom.

STRELAC

Cela nedelja je nestvarna za vas. Ušli ste u novu priču na poslu i strepite da li ste dovoljno dobri da odgovorite na sve izazove. Bez brige, možete i umete mnogo više nego što vam se čini. Ljubavna situacija je donekle komplikovana, zapetljali ste se u odnosu sa bivšom ljubavlju i sad ne znate kako da se izvučete. Uzimajte suplemente vitamina.

JARAC

Vaše organizacione veštine nikada nisu toliko dolazile do izražaja kao danas. Odlični ste u raspodeli poslova, tačno znate kome koliko zaduženja da prepustite. Ne dozvolite da vam ljubav trpi zbog posla. Odvojite vreme za partnera, zajednički trenuci će vas osvežiti i napuniti energijom. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Danas možete da se nadate prilivu novca. Neki stari dug dolazi na naplatu, a pare ćete potrošiti na svoj užitak. Ne zaboravite partnera kada se bacite na “šoping”, bilo bi lepo da ga obradujete. Pričuvajte se padova, zglobovi su vam osetljivi i lako može da se desi povreda čije posledice ćete dugo lečiti.

RIBE

Dnevni horoskop za 17. novembar 2022. godine savetuje Ribama da malo više zasuču rukave umesto da se bave “nepravdom” na poslu. Vaš uspeh zavisi samo do vas, niko vam ne stoji na putu, nemojte da stvarate neprijatelje. Čeznete za osobom iz inostranstva, ali možda bi trebalo da budete malo realniji u svojim očekivanjima… Moguća glavobolja.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments