Foto: Goop

Dnevni horoskop za 3. maj 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 3. maj 2023. godine za Ovna kaže da odlično procenjujete šta su vam prednosti i nedostaci i shodno tome pravite planove. Upoznaćete neke nove ljude i ostaviti dobar utisak na njih. Stari prijatelji kucaju na vrata, a bogami se i bivša ljubav vraća da vas ponovo osvoji. Bolovi u kolenima.

BIK

Povoljan dan za ostvarenje ciljeva koje ste u toku prošle nedelje zacrtali. Moguće je da ćete se odreći nekih starih navika, baciti stvari koje vam nisu potrebne i raščistiti prostor i fizički, a i mentalno. Ako kupujete nešto “krupnije”, obavezno pokušajte da se nagodite, danas je povoljan dan. Niste razrešili neka pitanja u ljubavi. Osećate se dobro.

BLIZANCI

Savršen dan za sastanke, pregovore… Povedite računa o tonu, kako da se postavite da se dopadnete sagovornicima, mogli biste da zaključite važan posao. Vreme je da menjate imidž, potrebno vam je da se osvežite. Ne odbijajte poziv za izlazak, moguće je zanimljivo poznanstvo. Moguće su glavobolje.

RAK

Ovaj dan provedite mirno ako je moguće, nemojte ništa drastično da menjate u životu. Izbegavajte sukobe. Nije preporučljivo da rešavate stvari vezano za novac ili vrednu imovinu. Slobodni Rakovi u iskušenju da se prepuste trenutnim impulsima i ulete u odnos koji nikako neće biti dobar po njih. Ako to uradite, kajaćete se. Izražena nervoza.

LAV

Zaboravite danas na karijeru, obavite ono što se očekuje od vas i gledajte da se što pre posvetite odmoru i opuštanju. Upravo to vam je danas potrebno. Ako ste u mogućnosti, “skoknite” u park, do reke, pozovite prijatelje i uživajte u druženju. Problemi u vezi, niste skloni ustupcima. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Dnevni horoskop za 3. maj 2023. kaže da će Devicama dan biti ispunjen zanimljivim događajima i novim mogućnostima. Verovatno ćete sresti ljude koji će sa vama podeliti sjajne ideje, ponuditi vam saradnju. Pravi je trenutak i da započnete novu vezu, a ukoliko imate nekoga u planu, pozovite ga i prepustite se strastima. Zdravlje odlično.

VAGA

Odlučujete da menjate nešto u životu, čvrsto ste rešili. Moguće je da će vam neke iznenadne situacije promeniti planove, tačnije samo će vas malo skrenuti s puta. Otvarate dušu partneru i tu pravite pomak. Učvrstićete vezu. Slobodne Vage čeznu za starom ljubavlju. Bolje dignite ruke. Mogući su problemi sa probavom.

ŠKORPIJA

Sve ide dobro i nemate razloga za brigu. Vaš optimizam i ljubav prema životu će se preneti na druge, uživate u razgovorima i druženju. Snažno delujete na suprotan pol, željni ste romantike, pa birajte osobe koje mogu da vam je pruže. Zauzete Škorpije dobijaju interesantan poziv. Vrlo verovatno ćete imati problema sa leđima.

STRELAC

Spremni ste za aktivan odmor, ne možete da se skrasite. Mogući su neplanirani sastanci, neočekivane posete. Dobar dan za kreativne aktivnosti ili redovne sportske treninge. Danas saznajte i neke važen informacije koje će odlučiti dalji tok vaše veze. Samo nemojte da se nervirate, na kraju će sve biti OK.

JARAC

Očekuje vas pregršt obaveza, ali najbolje bi bilo kada biste zaduženja podelili sa nekim. Korist će biti obostrana, a svaki savet će vam dobro doći. Druga polovina dana je rezervisana za partnera. Nemojte da budete tvrdoglavi, ne svađajte se zbog nebitnih stvari. Očekujete neobičan poziv. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Budite spremni da preuzmete odgovornost ne samo za svoje postupke, već i za postupke drugih. U početku ćete biti uplašeni, ali vaša inteligencija i sposobnost da se brzo prilagodite će vam pomoći da ostvarite uspeh. Neko pokušava da vam sabotira vezu, sve što vam nije jasno – pitajte partnera! Osećate se OK.

RIBE

Dnevni horoskop za 3. maj 2023. godine kaže da će Ribe iskoristiti ovaj dan da nauče nešto novo, usavrše se u poslu koji vole. Ljubavna situacija nije sjajan, problemi vam “vise” nad glavom, ali danas nije pravi trenuitak da ih rešavate. Gledajte da se ne opteretite previše.

(MONDO)

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments