Претрага
Претрага
Close this search box.

DNEVNI HOROSKOP: Vaga mora da se nametne, Bik dobija ponudu iz snova a evo šta vas očekuje!

Foto: Yoair Blog

Pročitajte dnevni horoskop za 23. septembar 2022. godine!

OVAN

Dnevni horoskop za 23. septembar 2022. vas upozorava na neku osobu koja vam se predstavlja kao stručnjak za nešto, a zapravo to uopšte nije. Pokušaće da utiče na vaš način razmišljanja i to ne smete da dozvolite, ima zadnje namere! U ljubavi znate šta mora da bude urađeno, ali ne znate kako to da pokrenete.

BIK

Novac je fokus današnjeg dana, i možda neko za vas ima ponudu koja vam se “na prvu loptu” čini lošom. Ali zvezde kažu da bi trebalo da je prihvatite jer nosi skriveni dobitak. Pripazite se prehlade.

BLIZANCI

Dnevni horoskop za 23. septembar savetuje vam da dišete duboko i ne nervirate se. Oko vas će biti puno stresa, ali pošto ne učestvujete lično ni u jednoj od situacija, ne dozvolite da vas proguta. U ljubavi vas uspomene vuku unazad, a trebalo bi da gledate napred.

RAK

Niste baš na vrhuncu samopouzdanja danas, i najradije biste se sklonili od svih. Ali ne brinite, astrolozi kažu da je ovaj pad energije očekivan i da ne treba da vas zabrine, niti natera da sumnjate u sebe. Ako niste u vezi, čućete da se neko interesuje za vas.

LAV

Predstoji vam baš naporan razgovor sa nekom osobom koja nikako da sagleda stvari iz vašeg ugla. Najbolje je da je pustite i da ne trošite svoje živce na nju. Ljubavni horoskop vam najavljuje da će se partner izviniti zbog nečega, što će vam biti iznenađenje.

IZVOR: SHUTTERSTOCK

DEVICA

Na poslu vas čeka neobičan dan, dnevni horoskop kaže da će vam se obratiti neka osoba “podvijenog repa”. Ako vam je neko napakostio u poslednje vreme, makar bila i sitnica, danas to izlazi na videlo i rešava se. Budite više fizički aktivni.

VAGA

Vaš dnevni horoskop za 23. septembar 2022. godine u znaku je poslovnog uspeha. Ako budete glasniji nego inače, i naterate ljude da vas primete, ukazaće vam se velika prilika da napredujete. Samo je važno da ostanete verni svom karakteru, ali da se ne povučete u sebe i posmatrate kako drugi ubiraju plodove vašeg rada.

ŠKORPIJA

Ako ste tek na početku veze, ljubavni horoskop ima važan savet. Nemojte da pokušavate da delujete naklonjenije nego što jeste! Možda zbog te osobe “glumite” neki stav, kako bi pomislila da vam se baš dopada, a u srcu već znate da to nije – to. Onda bi trebalo da budete iskreni, a ne da se pretvarate.

STRELAC

Nekoliko dana ste se osećali kao da sve ide nizbrdo, ali danas se uzdižete kao feniks iz pepela! Dobijate novi osećaj svrhe, odjednom uviđate šta sve možete da uradite do kraja godine i da ostvarite svoje ciljeve na privatnom i poslovnom planu. Moguća je nesanica.

JARAC

Muči vas neki problem u ljubavi, i svesni ste da ste se možda “zapetljali” u misli i osećanja, a ne realnost, ali ne možete protiv toga. Ako niste sigurni u sledeće korake, trebalo bi da iskreno popričate sa partnerom. Možda se oseća isto, i možda takođe ćuti strahujući od toga šta se nalazi u vašem srcu.

VODOLIJA

Dnevni horoskop vas upozorava na neku osobu sa kojom radite, a koja će danas pokušati da vas natera da se osećate loše. Pazite se prljave igre, nikada ne puštajte nekoga da vas zbog svojih zadnjih namera koristi kao igračku. U ljubavi vam predstoji uzbudljiv vikend!

RIBE

Dnevni horoskop za 23. septembar 2022. godine najavljuje da će vam konačno pasti kamen sa srca. Nešto na poslu vam je oduzimalo energiju, niste više videli poentu, ali oblaci se sklanjaju i obasjaće vas sunce ispunjenog cilja! Vi ste skloni sanjarenju, ali ovoga puta gledajte u realnost i to samo unapred, nikako unazad!

mondo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti