Foto: Goop

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Najavljena vam je veća količina obaveza do kraja nedelje i već osećate nervozu. Pokušaćete da zamolite nekoga od kolega da vam pomogne, ali sa slabim rezultatima. Sa emotivnim partnerom vam sledi razgovor, koji će proteći bolje nego što ste očekivali.

BIK

Neke situacije u poslovnom segmentu ste uspeli da realizujete na pravi način i jako će vam prijati pohvale. Dobri planovi i jaka mogućnost realizacije. Raspoloženje u odnosu sa voljenom osobom. Mogući ozbiljniji razgovori o budućnosti veze.

BLIZANCI

Nešto od posla nećete uspeti da završite sami, ali ćete imati pomoć osobe iz kolegijalnog okruženja. Kontakt sa prijateljima ili kraći izlazak može se pretvoriti u vrlo zanimljivo dešavanje. Mogućnost novih poznanstava

RAK

U poslovnom okruženju neke su se situacije uveliko privele kraju i osećate se dosta rasterećenije od obaveza koje su vam do sada oduzimale dosta vremena. Lepi kontakti sa prijateljima i emotivnim partnerom. Raspoloženje.

LAV

Trudićete se da napravite listu prioriteta, jer ste svesni da je obaveza previše i da se lako možete “pogubiti” u njima. Dan dobar za kontakte poslovnog, ali i emotivnog tipa – ako vam je potrebno da prikažete sebe u najboljem svetlu, slobodno se pokrenite.

DEVICA

Danas možete na lakši način rešiti poslovne situacije u svoju korist. Možda se neke stvari odvijaju sporo, ali niste nezadovoljni postignutim rezultatima. Mogućnost zanimljivog kontakta ili poznanstva. Lako ostvarujete komunikaciju sa nekim.

VAGA

ŠKORPIJA

Raspoloženi ste, komunikativni i spremni na akciju. Tempo dešavanja će se ubrzavati, ali vi dobro reagujete i spremni ste da se prilagodite. Preko prijatelja vam sledi novo poznanstvo ili izuzetno zanimljiva komunikacija.

STRELAC

Energija ovog dana vam odgovara, dobro ste raspoloženi i orniji za posao nego inače. Mogućnosti za manje novčane dobitke. Odlična komunikacija sa voljenom osobom ili simpatijom. Lepi kontakti sa suprotnim polom.

JARAC

Obavljanje poslovnih obaveza ide bez zastoja, ali ćete već u drugom delu dana primetiti gubitak energije i umor. Pokušajte da ugrabite više vremena za sebe. Kontakt sa voljenom osobom danas ne funkcioniše lako – manji problemi i izvesna distanca.

VODOLIJA

Za vas je najbolje da se pripremite da ćete ovog dana morati da se izborite sa mnogo nepredviđenih okolnosti, da ćete stvari rešavati u pokretu i brzinski. Dobro raspoloženje, interesantni i podsticajni kontakti sa suprotnim polom.

RIBE

Tokom dana ćete osetiti veću presiju od strane saradnika i šefova. Drugi se mogu previše kritizerski postaviti prema vama. Voljena osoba u nekim situacijama preteruje, ali ste vi spremni da joj progledate kroz prste.

telegraf.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments