Foto: Allure

Ovan

Osećate se iscrpljeno dok se borite u nekoliko oblasti svog života. Svaka saradnja koja se sada dogodi zahteva vrhunski nivo samopouzdanja i fokusa, piše Sensa.

Bik

U ovom trenutku imate veliku maštu. Bilo bi najbolje da ovo koristite na svom radnom mestu. Postoje različiti načini na koje možete pristupiti istim zadacima. Vi preuzmite inicijativu!

Blizanci

Fizička izdržljivost, vitalnost i opšte zdravlje možda neće biti na nivou. Ovo se više zasniva na emocionalnoj iscrpljenosti nego na bilo kom fizičkom faktoru. Sledećih nekoliko dana najbolje je da budete što je moguće nežniji prema sebi.

Rak

Oslobađate se starog sebe i ‘rekreirate se’. Probajte novu odeću, napravite novu frizuru i eksperimentišite sa šminkom… Svojim šarmom osvajate sve oko sebe.

Lav

Verovatno ćete završiti sa nekim ko vas romantično privlači. Takođe, prestanite da odlažete taj zdravstveni pregled, posebno ako vam intuicija to nalaže.

Devica

Trenutno ste previše zahtevni prema sebi. To proizilazi iz nezadovoljstva vašim učinkom. Nisi sebi pridao dovoljno zasluga za trud. Ne nasedajte na tračeve.

Vaga

Ako ste oklevali da se bavite nekom aktivnošću zbog stidljivosti, nedostatka samopouzdanja ili lenjosti, sada je vreme da izađete iz svoje ljušture i živite svoju strast. Ovo je fantastično vreme za eksperimentisanje i nove aktivnosti.

Škorpija

Tokom ovog ciklusa, vi ste entuzijastični i pomalo ludi u najboljem smislu te reči. Želite promenu, slobodu i nezavisnost.

Strelac

Imate puno energije da postignete šta god želite. Vreme je da budete transparentniji o tome šta želite. Recite to naglas i budite otvoreniji sa svojim partnerom.

Jarac

Nemojte se obeshrabriti činjenicom da drugi očekuju više nego što vi sada možete dati. Najbolje bi bilo da mudro izaberete svoje bitke!

Vodolija

Danas biste se najradije opustili i razmazili, ali imate mnogo obaveza. Osećaćete se opušteno tek kada završite sve što imate na poslu.

Riba

Postavljanje granica je trenutno tema u vašem životu i vaše rasprave mogu biti prilično napete. Takođe, ulazite u uzbudljive nove oblasti profesionalne delatnosti.

SENSA/GLOSSY

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments