Foto: Tanjug /Miloš Milivojević
Zbog održavanja Bir festa u Beogradu (Belgrade Beer Fest 18-21. avgust) i Belgrejd mjuzik vik (Belgrade Music Week 25-27. avgust), biće uvedene i dodatne noćne linije na relacijama Novi Beograd – Novi Sad i Novi Beograd – Pančevo – Vršac tokom trajanja festivala. “Kako bi se publika što bezbednije vratila svojim kućama za vreme trajanja dva festivala koja će ovog leta obeležiti provod na Ušću, Belgrade Beer Fest, Belgrade Music Week i Srbija voz odlučili su da udruže snage”, navodi se u zajedničkom saopštenju.

Specijalno za ovu priliku, pored aktuelnih polazaka po redu vožnje, biće uvedene i dodatne noćne linije na relacijama Novi Beograd – Novi Sad i Novi Beograd – Pančevo – Vršac tokom trajanja oba festivala.

Za vreme trajanja beogradskog Bir festa biće uvedeni dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:

U petak, 19. avgusta: u 2.30 sati polazak za Novi Sad i 2.30 polazak za Vršac.
U subotu, 20. avgusta: u 3.30 sati polazak za Novi Sad i 3.50 polazak za Vršac.
U nedelju, 21. avgusta: u 3.30h polazak za Novi Sad i u 3.50 polazak za Vršac.
U ponedeljak, 22. avgust: 2.30h polazak za Novi Sad, 2.30h polazak za Vršac.

Za vreme trajanja Mjuzik vik festivala uvode se dodatni polasci sa stanice Novi Beograd:

U petak, 26. avgust: u 2.30 sati polazak za Novi Sad i u 2.30 polazak za Vršac.
U subotu, 27. avgust:
u 2.30 sati polazak za Novi Sad i u 2.30 polazak za Vršac.
U nedelju, 28. avgusta:
u 2.30 sati polazak za Novi Sad i u 2.30 polazak za Vršac.

Vozovi na relaciji Novi Beograd – Novi Sad stajaće na stanicama Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška i Sremski Karlovci, a od Novog Beograda do Vršca na stanicama Beograd Centar, Karađorđev park, Vukov spomenik, Pančevački most, Pančevo glavna, Pančevo varoš, Vladimirovac, Alibunar i Banatski Karlovac.

Svim posetiocima iz navedenih mesta koji žele da na festival dođu vozom na raspolaganju je, takođe, veliki broj polazaka iz Novog Sada i Vršca u okviru redovnog putničkog saobraćaja.

Za festivalske polaske važe specijalne promotivne cene (Novi Beograd – Novi Sad 380 dinara i Novi Beograd – Vršac 409 dinara, a karte se već od danas mogu kupiti onlajn putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija voza.

Tanjug/rtv.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments