Foto: The Sport Review
Novak Đoković, vlasnik 22 grend slem titule, izrazio je želju da krsti svoju decu na Kosovu i Metohiji, usled čega se našao na meti brutalnih napada iz južne srpske pokrajine.

Najpre je “Koha Ditore” navela kako Noletova odluka predstavlja provokaciju, a potom je reagovao i ministar kulture tzv. Kosova Hajrula Čeku.

– Nema vakcine, nema ulaska – napisao je Čeku na Tviteru, uz aluziju na činjenicu da Srbin nije primio vakcinu protiv koronavirusa.

Novak Đoković je za “Korijere de la Sera” podsetio na to da mu je otac sa Kosova i da je posetio i Mitrovicu. Tada je prvi put otkrio da će sina Stefana (8) i ćerku Taru (5) krstiti na Kosovu i Metohiji!

– Želim da se vratim na Kosovo, sa suprugom Jelenom, da tamo krstimo našu decu, osmogodišnjeg Stefana i petogodišnju Taru. Znam da je ta tema veoma osetljiva. Da sukob i dalje postoji, trenutno ne sa oružjem, ali se oseća napetost. Ne želim da se bavim politikom, ali za svakog Srbina Kosovo je srce, ono je centar naše kulture, našeg identiteta, naše tradicije, naše vere – rekao je tada prvi teniser sveta.

novosti.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments