Foto: Screenshot/Youtube

Srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković odlučili su da Dan zaljubljenih provedu u Novom Sadu.

Naime, Novak i Jelena su, nakon obilaska grada, prisustvovali koncertu pevača Željka Samardžića.

Novak i Jelena su prvo bili u mraku i teško je bilo razaznati da su uopšte oni u pitanju, ali, nakon što su uperili reflektore u Đokoviće, sve oči su bile uprte u njih.

Svi prisutni su bili oduševljenji kada su shvatili da je najbolji teniser sveta, zajedno sa suprugom, u istoj dvorani gde i oni, što se može i videti na snimku.

Novak Đoković je bio u Milanu na dodatnim pregledima pred nastavak sezone, a onda je pravo iz Italije otišao u Novi Sad kako bi sa svojom suprugom Jelenom proslavio Dan zaljubljenih.

Nole i Jelena su privukli dosta pažnje, a šetajući Đoković je zastao pored uličnog svirača i ubacio novčanicu. Prvom teniseru sveta se izgleda dopala pesma koju je u tom trenutku ulični svirač izvodio, pa je odlučio da ga počasti.

Još jednom je najbolji reket planete pokazao da se zapravo ponaša kao sasvim običan momak iz komšiluka i da ga slava nikada nije ponela.

Đoković se odmah nakon koncerta vratio u Beograd gde nastavlja pripreme za nastavak sezone. On bi, ako sve bude u redu, krajem sledeće sedmice trebalo da otputuje na turnir u Dubai. 

telegraf/sportal.blic/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments