Foto: Profimedia

Dženifer Lopez ponovo dolazi u Srbiju, ekskluzivno saznaje Kurir.

Ovoga puta, popularna pevačica stiže na privatnu zabavu jednog biznismena (ime i prezime poznato redakciji) koji je za to iskeširao ni manje ni više nego 200.000 evra.

Prema saznanjima Kurira, latino diva će krajem maja privatnim avionom da sleti na beogradski aerodrom “Nikola Tesla” gde će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti na lokaciju gde će parti biti upriličen.

Foto: Glamour

Ovaj moćnik već je organizovao zabave gde su prisustvovale zvezde iz svetskog džet seta, a sada je došao red da mu planetarno poznata diva bude među zvanicama. Doduše to košta, ali on prema rečima našeg izvora ne žali da odreši kesu.

– Planirano je da Dženifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cenu je uračunat pevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom sleće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gde će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom – priča izvor Kurira.

Holivudska zvezda u našu zemlju će doći u pratnji svog tima.

– Sa njom neće biti njen muž Ben Aflek, to je sigurno. Svi ostali detalji oko njenog dolaska biće poznati pred sam dolazak. Naravno, u ugovoru je navedeno i to da ukoliko se dogodi da pevačica bude sprečena zbog nekog višeg interesa ima pravo da otkaže dolazak i novac će u tom slučaju biti vraćen – završava naš sagovornik.

Dženifer Lopez drugi put dolazi u našu zemlju. Ona je, podsetimo, imala koncert 2012. godine u Beogradskoj areni. Tada je dala intervju za medije da je oduševljena našom prestonicom i da bi volela ponovo da se vrati u Srbiju. Ta želja će joj se uskoro i ostvariti.

Foto: The New York Times

– Oduševljena sam. Ljudi su fenomenalni. Očekivala sam da me ovoliko volite. I ja sam opčinjena vašim narodom – rekla je tada između ostalog pevačica u to vreme.

kurir.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Milisav
18/03/2023 10:27

Jadnik kao i svi u ovoj drzavi posteno zaradio.