Foto: avioportal.me

Er Srbija je noćas, letom JU876, uspostavila direktne letove između Beograda i Kaira. Do glavnog grada Egipta, srpska nacionalna avio-kompanija će leteti tri puta nedeljno – svakog ponedeljka, srede i petka, saopštila je Er Srbija

Inauguracioni let Er Srbije svečano je dočekan na međunarodnom aerodromu u Kairu, udaljenom 15 kilometara od centra grada, a događaju su prisustvovali predstavnici nacionalne avio-kompanije i aerodroma. Direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Boško Rupić izjavio je da Er Srbija, pored čarter letova do omiljenih letovališta u Egiptu, poput Hurgade i Šarm el Šeika, od sinoć putnicima nudi i redovnu liniju između Beograda i Kaira. “Verujemo da će ti direktni letovi putnicima biti snažan motiv da posete i upoznaju grad na Nilu,“ rekao je Rupić.

Uvođenjem direktnih letova između Beograda i Kaira putnicima koji lete iz tog grada preko Beograda dostupne su dobre avio-veze do Amsterdama, Berlina, Barija, Pariza, Diseldorfa, Rima, Londona, Ljubljane, Madrida, Milano, Praga, Tivta, Beča, Ciriha, Zagreba i mnogih drugih destinacija u mreži Er Srbije, navedeno je u saopštenju.

tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments