Foto: Screenshot Youtube/Architectural Digest

Svakome od nas je bitno da pokažemo svojim partnerima koliko ih volimo. Neki to rade kupovinom čokolada, cveća, raznih poklona, romantičnim putovanjem a neki samo lepom rečju. Kada je u pitanju ljubav poznatih ličnosti to izgleda malo drugačije i oni se trude da svoje partere obraduju velikim i skupim poklonima, kao na primer kupovinom automobila, imanja ili možda stadiona.

1. Justin Bieber

Džastin Biber napisao je pesmu za svoju suprugu, Hejli Bieber, i podielio je na Instagramu kako bi je videlo 206 miliona pratioca. Ovaj gest okarakterisan je kao najlepši ljubanvi čin u svetu poznatih.

Foto: Profimedia

2. Kanye West

Kanje je iznajmio bejzbol stadion u San Franciscu i unajmio orkestar koji će svirati omiljenu pesmu Kim Kardašian. Sve stolice na stadionu bile su popunjene prijateljima i porodicom a tu je bio i plakat na kojem je pisalo “PLEEEASE MARRY MEEE!!!” .

Foto: Profimedia

3. Taylor Swift

Veze na daljinu mogu biti zaista teške, ali ne i za Tejlor Svift. Nakon 6 nedelja veze, pevačica je kupila kuću za 4,9 miliona dolara u blizini tadašnjeg dečka Conora Kennedyja, porodičnog imanja u Cape Codu.

Foto: Profimedia

4. Princ Harry

Princ Hari napravio je obilazak 1700 milja kako bi vidio Megan Markl dok su bili u vezi. Hari je bio na Karibima i trebao se vratiti u Englesku, ali je svoj avion preusmerio na Kanadu gde je živela Megan.

Foto: EPA

5. Khloé Kardashian

Tadašnji muž Kloi Kardašian, Lamar Odom, osvojio je NBA prvenstvo 2010. Kako bi proslavila njegovu pobedu, poklonila mu je Rolls-Royce od 400 hiljada dolara.

6. Ben Affleck

Godine 2002. Ben Aflek je u časopisima The Hollywood Reporter i Variety stavio reklame o Jennifer Lopez. Aflek je napisao: “Pokazali ste dobrotu, predanost, marljivost, poniznost, ljubaznost duha, ljepotu u hrabrosti, veliku empatiju, zadivljujući talent, pravu staloženost i istinsku gracioznost. Bila je samo čast i zadovoljstvo raditi s tobom. Samo bih voleo da sam imao sreće da budem u svim tvojim filmovima. S ljubavlju, poštovanjem i zahvalnošću, Ben Affleck.”

Foto: Profimedia

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments