Foto: Jelena Grlić

Petorica igrača omladinske škole FK Vojvodina, potpisala su danas profesionalne ugovore sa ovim klubom u prostorijama novog pres centra na stadionu Karađorđe. Potpisivanju ugovora prisustvovali su potpredsednik FK Vojvodina, Dragoljub Samardžić i sportski direktor Milan Kosanović.

Ugovore su potpisali Miloš Popović (kapiten kadeta), Luka Drobnjak (štoper), Vanja Apostolovski (vezni igrač), Lukijan Abadžija (vezni igrač), Mihailo Ivanović (napadač). Svi igrači su 2004. godište.

– Nama je danas izuzetna čast i sreća što možemo da na najbolji način prezentujemo novu politiku kluba, ja ću je ponoviti. Visoki rezultati u državnom prvenstvu, takmičenja u Evropi i promocija mladih igrača – rekao je potpredsednik Samardžić.

Dodaje da je promocija mladih igrača politika koju je klub samo nastavio da radi.

– I sami znate da je naša fudbalska akademija prava fabrika bisera fudbala, ja se neću vraćati u nazad, ali sinoć smo imali dvojicu naših učenika, Tadića i Savića, koji su na najbolji način potvrdili da naša akademija radi izuzteno dobro, da smo po novom programu i planu napravili jedan dobar presek i jedan dobar sistem koji će nam garantovati da i u budućnosti imamo ovako divne momke i igrače koji su danas napravili profesionalni ugovor – Zaključio je on i dodao da je siguran da će ovih pet igrača u budućnosti biti nosioci igre kluba.

“Sinoć smo imali dvojicu naših učenika, Tadića i Savića. koji su na najbolji način potvrdili da naša akademija radi izuzetno dobro”

Samardžić se dotakao i priče o novom pres centru odnosno kutku za medije, koji je sada mnogo bolje opremljen i dostupan svim ekipama, a na raspolaganju će uvek biti i osveženje i mesto da mogu da se završe svi poslovi pre, posle ili u toku utakmice.

Foto: Jelena Grlić

Milan Kosanović čestitao je predsedniku omladinske škole Dušku Grujiću i njenom sportskom direktoru Branku Novakoviću i rekao da su ovi igrači njihov uspeh.

–  Ovi igrači su najbolji produkti generacije, koja je inače zna se u kadestkoj ligi bila jesenji prvak, sada je trenutno na drugom mestu sa bodom ispred Partizana.

Kosanović je ekipi čestitao i poslednju pobedu protiv FK Crvena Zvezda i dodao su na najbolji način pokazali svoj kvalitet. Na kraju konferencije čestitao je i medijskim radnicima na novim prostorijama koje su dobili na Karađorđu.

Foto: Jelena Grlić

Nikola Bilić

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Luna
31/03/2021 18:27

Ajde ne lazite vise niko u vošu ne može da dovede dete a da treneru kovertu ne turi, javna tajna