Foto: promo
Brend WinWin prestao je zvanično juče sa radom. Kompanija Tehnomanija, kojoj pripada ovaj brend, donela je da odluku da će prodavnice nastaviti da posluju pod imenom Tehnomanija, a sajt je već ugašen.

– Cilj nam je da imamo jedinstvenu mrežu maloprodaje i jedinstveno mesto za online kupovinu u okvirima jednog brenda. Fokusiranje na jedan brend omogućiće nam da vama, našim kupcima, pružimo bolje iskustvo kupovine – navode u saopštenju.

Kako dodaju, ova promena unutar same kompanije neće ni na koji način nepovoljno uticati na postojeće porudžbine i obaveze koje imaju prema potrošačima.

Tehnomanija ističe da će sve što je već poručeno i kupljeno na WinWin sajtu biti dostavljeno u dogovorenom roku, a potrošačka prava potrošači mogu da ostvare, kao i do sada, putem kontakt centra, mejla ili u bilo kojoj Tehnomanija radnji.

– Za sva dodatna pitanja se možete obratiti Kontakt centru na broj 011 30 30 003 i to radnim danima od 08 do 21 čas, a subotom i nedeljom od 9 do 21 čas, ili na mail adresu prodaja@tehnomanija.rs – navode u saopštenju.

Bizlife,rs podseća da je Tehnomanija preuzela WinWin 2019. godine, a sa njim i njegov brend Emmi.

bizlife.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Jaa...
07/07/2022 15:20

Najveća sramota ikada….
Sramni potez pokvarene igre…koja je ostavila mnoge ljude bez Posla…!!

Dragana
25/07/2022 22:33

Prevara, neozbiljna kompanija,ne porucujte nista preko njih ne postuju dogovor