Fudbalski savez grada Novog Sada
Foto: FSGNS

Strukovna organizacija sudija FS Grada Novog Sada je u petak i subotu, 13. i 14. maja 2022. godine, na poziv Sudijskog odbora FS Severne Makedonije, gostovala u Kumanovu, gde je između ostalog, odigrana prijateljska utakmica između sudijskih selekcija Novog Sada i Severne Makedonije.

Na ovom zanimljivom meču pravdu je delila Ivana Projkoska, najbolja severnomakedonska sudinica koja se nalazi na UEFA elit listi sudija za žene, uz asistenciju naših koleginica Dunje Vukčević i Jelene Trninić, dok je dužnost četvrtog sudije vršila naša članica Zorana Stoiljković, koja je u drugom poluvremenu zamenila Ivanu u glavnoj ulozi na terenu.

Pobedu u ovom meču odneli su naši južni susedi rezultatom 3 : 2, a da su pravi domaćini pokazali su i dokazali na druženju, koje je usledilo nakon fudbalskog odmeravanja snaga. Tom prilikom, predstavnici dva saveza i dve organizacije razmenili su prigodne poklone i dogovorili nastavak saradnje.

Foto: FSGNS

Naša „ekspedicija“, koja je brojala 28 članica i članova i bila predvođena predsednikom SOS FS Grada Novog Sada Majom Vujovićem i generalnim sekretarom FS Grada Novog Sada Aleksandrom Šovljanskim, izvanredno je dočekana i ispraćena.

Na kraju, treba napomenuti da su detalje ovog lepog susreta i osnove buduće saradnje dogovorili član Sudijske komisije FS Severne Makedonije Dragan Stojanovski Dace i predsednik Komisije za unapređenje suđenja SOS FS Grada Novog Sada Milan Krakanović.

FSGNS U Svernoj Makedoniji
Foto: FSGNS

FSGNS.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments