Претрага
Претрага
Close this search box.

Gradonačelnik Novog Sada sastao se sa višim savetnikom u Ministarstvu finansija i ekonomije Južne Koreje; Đurić:Ova Republika je svetski lider razvoja koncepta “smart city”, značiće nam njihovo iskustvo i znanje (FOTO)

Foto: Screenshot

Gradonačelnik Grada Novog Sada sastao se sa višim savetnikom u Ministarstvu finansija i ekonomije Južne Koreje, njegovu objavu na društvenoj mreži prenosimo u celosti

– Sastao sam se sa višim savetnikom u Ministarstvu finansija i ekonomije Južne Koreje Dongćan Kimom, koji je sa saradnicima u poseti Novom Sadu. Oni su tu kako bismo, kroz jedinstven projekat, otpočeli proces izrade studije izvodljivosti Smart City sistema, a sve uz podršku Korejskog razvojnog instituta. U njemu će učestvovati korejski eksperti i zaposleni iz gradskih uprava i javnih preduzeća, napisao je prvi čovek Novog Sada.

Foto: Screenshot

– S obzirom na to da je Republika Južna Koreja svetski lider u razvoju koncepta „smart city“, veoma će nam značiti njihovo iskustvo i znanje, napisao je Đurić na svom Instagram profilu.


nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti