Foto: screenshot/youtube

Ljubav između čoveka i psa, ponekad je teško objašnjiva i o njoj najbolje govore situacije iz života. Upravo zato, jedan Nebojša iz Bečeja i njegov pas Snupi, postali su novi sinonim ljubavi i povezanosti šapa i ruku.

U jednom trenutku, drugi pas je prišao obali zbog labudova, a Snupi ga je pratio. Kako je led bio tanak, Snupi je propao kroz njega i voda je počela da ga nosi, udaljavajući ga od obale.

Snupi je počeo da se davi, a Nebojša, inače vaterpolista, skinuo je sa sebe gardarovu i skočio je u Tisu. U tom trenutku, spoljna temperatura je bila ispod nule.

Voda nije bila ništa toplija, o čemu svedoči trenutak koji se vidi na snimku, a gde Nebojša zastajkuje u plivanju jer je jedva disao od hladnoće. Kada se staložio, nastavio je da pliva ka Snupiju.

Dišavši do njega, prestravljeni pas i Nebojša su doslovno zgrabili jedan drugog. O tome najbolje govore ogrebotine na Nebojšinom telu koje je uplašeni pas ostavio u borbi za goli život.

Kada su konačno doplivali do obale, među okupljenima se našao i mladič koji je prevezao Nebojšu i Snupija do kuće, gde su se koančno ogrejali, piše portal “Đole dog“.

blic.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments