Petrovaradin Jedinstvo

U sredu je u okviru 25. vanrednog kola Novosadske lige odigrana utakmica između dve ekipe koje se nalaze na začelju tabele.

FK Petrovaradin 6:1 FK Jedinstvo

I jedni i drugi u ovu utakmicu ušli su sa istim brojem bodova, ali da postoji razlika u kvalitetu videlo se na samoj utakmici. Od početka utakmice domaća ekipa Petrovaradina nametnula je svoj ritam i već u 5. minutu golom Vasića došla do prednosti. U 24. minutu utakmice nakon odličnog kontanapada domaćin dolazi i do drugog gola, Pavlov je bio neumoljiv. Uspeli su gosti da smanje prednost u 34. minutu preko Bubnjevića i vrate utakmicu u rezultatsku neizvesnost. Imala je ekipa Jedinstva priliku i da dođe do poravnanja rezultata, ali mreža na golu na kojem je stajao Roganović više se nije zatresla.

U drugom delu potpuna rapsodija domaćina i potop Jedinstva. U 58. minutu nakon auta i loše reakcije gostujuće odbrane Pavlov postiže svoj drugi gol i povećava prednost na 3:1. Gospođinčani su ponovo mogli da smanje prednost , međutim Đurđević je slabo šutirao. Igrao se 71. minut kada je pitanje pobednika definitivno rešeno. Pavkov je odlično centrirao, a mlađani Muratović glavom pogađa za 4:1. U osamdesetom minutu utakmice Pavlov postiže svoj treći gol na ovoj utakmici, šut Muratovića nije dobro procenio čuvar mreže Polić pa je lopta stigla do Pavlova kojem nije bilo teško da sa četiri metra zatrese mrežu. Pet minuta pre kraja, dosuđen je penal za domaće, a sa bele tačke bio je precizan Roganović koji je na ovoj utakmici imao ulogu golmana.

Veoma bitna pobeda ekipe Petrovaradina, koja se sa ova tri boda ”prišunjala” pozicijama koje garantuju opstanak u ovom stepenu takmičenja. Poražena ekipa Jedinstva polako klizi u niži rang, ostalo je još pet kola do kraja prvenstva a potrebno je pravno čudo kako bi ”opstali”

Sudijska trojka: Ćulum Jovan, Ćurčić Miroslav i Trivunović Srđan

Petrovaradin: Roganović, Budečević, Stanišić, Vasić (od 69. Kokanović), Šimulija (od 78. Momčilov), Popović (od 54. Muratović), Pavkov, Pavlov, Stefanović (od 54. Koska), Gardinovački (od 69. Šarac), Radojković.

Jedinstvo: Polić, Đurđević, Dragoljević (od 37. Krstić), Večanski (od 69. Garić), Kovačević, Stančić (od 55. Filipović), Tepić (od 69. Mihajlović), Malinović, Bubnjević, Tepić M. (od 69. Miavec), Vitorac.

nsuživo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments