Foto: Pexels

Ovan

Posao: Moguće je da danas dobijete konkretan predlog za saradnju sa strancima ili inostranstvom, pa budite spremni za razgovore na tu temu.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, zanimljivo i neočekivano poznanstvo očekuje vas preko posla.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Bik

Posao: Bikovi imaju dosta ideja i planova, ali bi bilo dobro da njihovo pokretanje odlože za kasnije, a pozabave se završavanjem započetih obaveza.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete sitne čarke i provokacije, nervoznim tonom nećete ništa pozitivno postići.

Zdravlje: Ne konzumirajte lekove na svoju ruku.

Blizanci

Posao: U najavi, dosta pozitivnih stvari vas očekuje na polju posla tokom ovog četvrtka. Vaša istrajnost i trud daju vidljive rezultate.

Ljubav: Nije realno očekivati velike preokrete kada su nova poznanstva u pitanju, sve se svodi na flert i neobaveznu priču, a vama to u suštini i odgovara.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Potrudite se da ispravite eventualne propuste koji bi mogli izaći na videlo. U svakom slučaju potrebno je da ste skoncentrisani na ono što radite.

Ljubav: Budite inicijator nekog finog i opuštenog druženja, pokrenite se, sve je na vašoj strani.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Ovaj radni dan Lavovima donosi dobro raspoloženje i motivaciju, što će se svakako pozitivno odraziti i na poslovne aktivnosti.

Ljubav: Valjalo bi iskoristiti bar neku od ponuđenih prilika danas za uživanje u flertu i čarima zavođenja.Budite šarmantni i nasmejani.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Devica

Posao: Danas biste mogli da budete u velikoj žurbi i ped brojnim izazovima, prvenstveno zbog rokova koje trebate ispoštovati.

Ljubav: Moguće jeda vam pažnju privuče pomalo intrigantna osoba, pa ukoliko volite enigme slobodno se upustite u avanturu.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Vaga

Posao: Nemojte se rasplinuti na više strana ovog dana. Poradite na prioritetima pa korak po korak krenite u realizaciju.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete donošenje važnih odluka na prečac, dobro izvagajte argumente pre toga.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Povoljan je dan da sve što ste planirali i realizujete bez većih poteškoća. Imaćete dovoljno elana i motivacije.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, trabalo bi da imate više prilika za flert i nova upoznavanja. Mogli biste započeti jedan dosta dobar odnos koji itekako može ići ka ozbiljnom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Bez obzira na ogroman uložen trud i energiju u sve što radite, morate voditi računa da ne ulazite u verbalne rasprave sa saradnicima.

Ljubav: Od vas se očekuje da se bolje organizujete i odredite prioritete u svom životu.

Zdravlje: Mentalna opterećenost.

Jarac

Posao: Mogli biste danas posebno da budete aktivni ukoliko imate posla sa inostranstvom ili sarađujete sa strancima.

Ljubav: Trebalo bi da uživate u razumevanju i naklonosti koju vam pokazuje vaša voljena osoba. Ne bi bilo loše da na približan način uzvratite.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vodolija

Posao: Pokušajte danas koliko je moguće da izbegnete oštrije verbalne sukobe sa neistomišljenicima i konkurentski nastrojenim saradnicima. Nema razloga za nervozu.

Ljubav: Dosta novih osoba cirkuliše u vašem okruženju, međutim vi morate da odlučite kojoj ćete se prikloniti. Uživajte.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Veliki psihofizički napor je pred Ribama i ovog četvrtka. Potrudite se da pohvatate one najbitnije detalje i zatražite pomoć od neke od pouzdanijih osoba iz okruženja.

Ljubav: Napetost je prisutna u vašim partnerskim odnosima. Osećate se nezadovoljno i možda sumnjate u vernost drage osobe.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

astroputnik.com/stil.kurir.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments