Foto: Goop

Šta nam zvezde kažu za narednih šest meseci? Pročitajte u veliko horoskopu za sve znakove, od januara do juna 2022. godine. 

Ovan

Početkom godine pojavljuje se mnogo ideja, želja i planova, želite da postignete nekoliko ciljeva odjednom, a ne obraćate pažnju na okolnosti koje se ne razvijaju uvek povoljno. Očekuju vas i razni sukobi, a najvažniji je da svemu pristupite mirno. Zato je bolje u prvim danima godine odrediti prioritete, razmisliti šta treba učiniti, a koje stvari mogu čekati. Do proleća morate mnogo naučiti, steći iskustvo koje će vam kasnije pomoći da izbegnete greške i donesete ispravne odluke. Ovo se odnosi i na poslovnu sferu i na lične odnose. Proleće je dobro vreme da preuzmete inicijativu u poslu. Leto će vam doneti brojna iznenađenja.

Bik

Intuicija će vam reći da januar nije najbolje vreme da se bavite potpuno novim stvarima i radikalno promenite nešto u životu. Početak godine je odličan za razmišljanje. Moguće su razne slučajnosti, sticaj okolnosti koji može dovesti do uspeha. Povoljan i važan period traje od februara do maja. Upravo će ovaj period za mnoge Bikove biti povezan s važnim odlukama koje će odrediti njihov budući život. Takve odluke se mogu odnositi na profesionalne aktivnosti, privatne odnose i lične planove. Maj i jun će vas oduševiti neverovatnim događajima. Sudbina donosi lepa iznenađenja, otvara jednu priliku za drugom.

Blizanci

Godina vam dobro počinje. Zvezde su vam naklonjene, a zahvaljujući njihovoj podršci, učinili ste odličan posao na stvarima koje su prošle godine izgledale izuzetno teške. Mogući su neobični sastanci i poznanstva. Mart i april će vam biti naporni. U ovim danima su moguće neke napetosti i nepovoljna energija. Dosta je novih prilika, trudite se da nijednu ne propustite. Vaš društveni krug može se značajno proširiti. Moguće je da ćete na kraju proleća biti sposobni da preuzmete lidersku poziciju.

Rak

Početak godine nije naročito težak period, ali zahteva oprez i razboritost. Pomoć pouzdanih ljudi neće biti suvišna. Razmislite kome se možete obratiti. Pazite kome se poveravate. Proleće će doneti nove ideje i aktivnosti. Iako ćete u početku biti u nedoumici, stvari se mogu sjajno preokrenuti. Promena navika, odricanje od onoga što vam je poznato, zaista nije lako. Ali ako tokom prolećnih meseci izađete iz svoje zone komfora, sve će vam ići nabolje.

Foto: Women’s Health

Lav

Godina može početi prilično teško, posebno za Lavove koji se nadaju da će postići važne ciljeve. Lavovima koji su spremni da priznaju greške i uče iz njih, biće lakše. Finansijska situacija bi mogla značajno da se poboljša. Biće vam vraćeni stari dugovi. April i maj su dobro vreme za učenje i rad. Davno stečeno znanje biće vam od koristi.

Devica

Prvi meseci u godini biće neujednačeni i užurbani. Početkom proleća sve se menja, u životu vlada red, koji je ranije toliko nedostajao. Postaje jasno čime se prije svega treba pozabaviti, a što može čekati. Biće šanse da se obnove stare poslovne veze. Do kraja marta sustižete ono što ste mislili da ste propustili, a uspeh ćete postići tamo gde niste računali na to.

Vaga

U januarum neće biti nekih velikih događanja, ali će vam svakako odgovarati druženje s ljudima. Mnoge Vage će biti zauzete rešavanjem tuđih problema – delom svojom voljom, delom zato što nema ko drugi da preuzme ovaj teret. Februar i mart biće zanimljivi i svetli. Ovi meseci su dobri za druženje. Od početka maja imaćete vremena da učinite mnogo korisnih stvari. Takođe, rešavaju se stvari i na privatnom pitanju, pa će porodični život postati skladniji.

Škorpija

Teško ćete ostvariti sve što ste planirali za januar. Prepreke se mogu iznenada pojaviti na putu. Nije neophodno odustati od svih ideja, ali vredi razmisliti na šta se prvo treba fokusirati, a na šta kasnije. Februar pruža nove nade i daje korisna sredstva za ostvarenje željenog. Pokušajte obratiti pažnju čak i na manje događaje koji se događaju ovog meseca.
Foto: Wallpaperplay

Strelac

Početkom godine mnoga složena pitanja se rešavaju dobro. Dobro se nosite s problemima koji muče ne samo vas, već i one oko vas već nekoliko meseci. Moguće je da ćete uspeti da se bavite poslom koji vas dugo zanima. Mart vam može biti izazovan, ali to je vreme kad treba da se koncentrišete i odbacite nepotrebne stvari. April će biti drugačiji: lagan i inspirativan, velikodušan, pun novih mogućnostima. Zapamtite, ne morate sve raditi sami.

Jarac

Godina počinje izuzetno dobro vas. Bolje je ne odlagati zadatke, bacite se na posao. Mart i april su periodi kada morate obratiti posebnu pažnju na intuiciju. Počinjete da gledate na mnoge stvari koje su vam ranije izgledale poznate na potpuno drugačiji način. Mogući su neočekivani predlozi vezani za velike promene u vašem životu. Ne zaboravite da sami donosite važne odluke.

Vodolija

Ne polažite velike nade u ideje koje se pojave početkom godine. Ovo vreme je više povezano s iluzijama nego s bilo kakvim realnim mogućnostima. Bolje je ne menjati ništa drastično u životu. Kasnije ćete se više puta zahvaliti što ste bili pažljivi. U februaru ćete imati nove ciljeve i zanimanja. Povoljniji period za sve Vodolije počinje od marta. Ovo je trenutak kada prekidate s prošlošću. Oprostite sebi stare greške i učite iz iskustva.

Ribe

Početkom godine mnoge Ribe se uznemiravaju zbog sitnica. Pokušajte pronaći aktivnosti koje vas smiruju. Fokusirajte se na ono što radite dobro. Mislite na stvari na kojima ste zahvalni i na koje ste ponosni. Početkom proleća više razmišljate, pravite planove i fokusirate se na  budućnost. U maju i junu imate mnogo posla. Moguće je da će se povećati odgovornost, kao i da ćete morati raditi posao koji pripada drugima i ispravljati tuđe greške. Ovo može biti frustrirajuće, ali budite strpljivi. Sačuvajte optimizam!

sensa.hr

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments