Vlasnik hotela napominje da je reč o odgovoarnom poslu koji traži puno angažovanje 24 sata i ogromno ulaganje.
Svaki vlasnik kućnog ljubimca zna koliko je teško odvojiti se od svog psa ili mačke prilikom odlaska na odmor. Kako je 21. vek doneo se sobom mnoge inovacije, tako su i hoteli za mačke postali sve dostupniji, kako u svetu, tako i kod nas.

Novi Sad se može pohvaliti činjenicom da stoji rame uz rame sa zapadnim trendovima, s obzirom da ima nekoliko hotela za mačke, i to sa stručnim osobljem, koje svakodnevno brine o ovim malim, čupavim stvorenjima.

– Raspolažemo sa ukupno 19 boksova za mačke, tako da u jednom momentu toliki broj mačaka možemo da primimo. Hotel postoji nekoliko godina i posećenost je standardno velika. Najveća je tokom letnjih meseci kad je većina vlasnika na odmoru, što je bila i primarna ideja pokretanja pansiona – kaže za NS Uživo Branislav Mišković, vlasnik “Cat Hotela” iz Novog Sada.

On dodaje da je na ideju o pokretanju hotela za mačke došao potpuno spontano. U kući u kojoj živi oformio je prostoriju u koju je smestio mačke. Zatim je postavio bunkere, prateću opremu i police predviđene za igru.

Kako napominje Mišković, cena prenoćišta za mačku u njegovom hotelu je 800 dinara. U cenu je uračunat dnevni boravak sa noćenjem. Na vlasniku je da donese hranu, a sve drugo obezbeđuje hotel.

Sanja Kužet

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Novosađanka
13/10/2021 12:14

Sve ludo i bolesno!

Zovite me Đole
13/10/2021 13:16
Reply to  Novosađanka

Što ludo i bolesno? Ima ljudi koji vole životinje ima koji ne, stvar izbora