Hari Megvajer
Foto: EPA/Tim Keeton/Kurir

U četvrtak je vest sa ostrva šokirala ljubitelje fudbala, a pojavili, jezivi detalji pretnji Hariju Megvajeru.Kapiten Mančester junajteda je dobio poruku da je u njegovoj kući postavljena bomba.

Policija je odmah obaveštena, a britanski “San”, došao je do detalja preteće poruke koja je upućena defanzivcu preko email-a koji je poslat njegovom agentu.

– Psihopata je dao Hariju Megvajeru 72 sata da napusti Mančester junajted uz poruku da je postavio tri bombe u njegovoj kući. U poruci poslatoj njegovom agentu navedeno je da će one eksplodirati ukoliko ne učini što mu je poručeno – piše “San” koji je naveo i da se fudbaleri redovno susreću sa pretnjama putem društvenih mreža, ali da je ovaj slučaj dosta drugačiji.

Defanzivac reprezentacije Engleske u poslednje vreme se nalazi na meti kritika navijača Mančestera, ali i ljubitelja fudbala širom Evrope, međutim, činjenica da ne igra na nivou na kojem se od njega ne očekuje nikako ne može, niti će ikada moći da opravda pretnje kakve je dobila njegova porodica.

U trenutku kada je saznao za poruku, Megvajer je bio na treningu, ali je odmah požurio kući gde su bile njegova verenica, Fern Hokins i dve ćerke.

Naoružani psi sa psima su pretražili porodično imanje vredno 4.000.000 funti nekoliko puta, a dok se situacija ne smiri Megvajer boravi kod jednog od saigrača, dok je supruga sa decom na bezbednom.

Kurir.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Zoran
23/04/2022 15:07

*Naoružani psi sa psima hahahhahah