Foto: Screenshot Instagram

Noć veštica bi trebalo da bude zabava i kreativan dan za decu. Ne nešto što bi ih plašilo, već nešto što bi ih radovalo. Zato se i maskiraju, skupljaju slatkiše. A jedna mama, Danče Tomašević, poznatija na Instagramu kao Mama sa Limana, odlučila je da svoje jestive tanjire posveti upravo ovom danu. 

Za vas imamo tri predloga Mame sa Limana za Noć veštica, da od hrane iznenadite svoje najmlađe.

Ako vaša deca vole potaže, ali i nezaobilaznu bundevu u jesen, onda je ovo pravi zalogaj za njih. Ali i za vas, jer sigurno nije jednostavno napraviti ovaj jestivi tanjirić.

Danče je napravila i slatkiš, a to vole svi. A ostavila je i recept. Prijatno, hvala ćete nam reći kasnije.

Foto: Screenshot Instagram

Šareni tanjirić Frankenštajn je napravljen od hleba, avokada, crne palačinke obojene aktivnim ugljem, žutom paprikom, ljubičastim kupusom, krastavcem i sirom.

Sigurni smo da će vam jedna od najkreativnijih mama na Instagramu uneti radost u kuhinju i za sto.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vidoje
30/10/2022 14:27

Je l’ realno da i vi promoviste noc satanizma i paganizma??? To je bas u duhu srpstva i pravoslavlja, nema sta

SNS Uzivo
30/10/2022 21:33
Reply to  Vidoje

Jeste da ovo je tako srpski pravoslavni portal! 🙂

Last edited 26 dana ranije by SNS Uzivo
Sara
31/10/2022 11:00
Reply to  SNS Uzivo

Ne radi se o pravoslavlju portala, nego o neverovatnom, primitivnom prihvatanju jednog praznika koji s našom tradicijom nema nikakve veze! Bar da se radi o nekom lepom, vedrom prazniku i običajima! Šta se ovde slavi, ko normalan slavi veštice? Ovaj “kreativni” podvig ove mame, kojem je posvećen ogroman prostor, sa sve receptima, podsetio me je odmah na Ivicu i Maricu – onu figuru s prvog tanjira će deca pojesti?! Izgleda da smo (su) potpuno poblesavili, pa se posle čude kada deca počnu da rade svašta kad malo poodrastu!

bibi
31/10/2022 02:48

Kakav idiotizam ovo servirati deci. Koja je priča u pozadini, šta im kažete? Da slavimo veštice, uživaju jedući u noći veštica …mama za primer.

Kaja
31/10/2022 21:46

Danas je Sveti Luka.