Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana
U utorak, 15.novembra, počinje obnova kolovoza u Ulici Radomira Raše Radujkova na Novom naselju. Radovi će se najpre izvoditi na južnoj strani saobraćajnice zbog čega će doći do obustave saobraćaja u smeru od Novog naselja prema Detelinari ali će biti omogućen u suprotnoj traci, u smeru od Bulevara Evrope ka Bulevaru Slobodana Jovanovića, ističu iz Gradske uprave sa 
Danas počinju i radovi i u Ulici Petefi Šandora na Telepu. Sanacija će se sprovoditi u etapama, a najpre od Šumske ulice do Gorana Kovačića. Saobraćaj će biti omogućen tokom radova, osim dok se bude obavljalo asfaltiranje.
U toku su radovi na desnoj kolovoznoj traci Futoškog puta, od Bulevara Evrope do Ulice cara Dušana. Planirano je da ova deonica bude asfaltirana u petak, 18. novembra, dok će se za vikend obeležavati saobraćajna signalizacija.
Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana
Nivelišu se šahtovi i slivničke rešetke u delu Gagarinove ulice, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Omladinskog pokreta. Od danas, ova deonica biće prohodna za saobraćaj, dok će se popravka kolovoza odvijati u drugom delu ulice, od Omladinskog pokreta do Bulevara kralja Petra I.
Za sredu, 16. novembra, predviđen je završetak asfaltiranja dela Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do Ulice Dinka Šimunovića, nakon čega sledi obeležavanje horizontalne signalizacije.
Foto:facebook.com/Grad-po-meri-Novosađana
Zbog izgradnje saobraćajnica, na snazi je potpuna obustava saobraćaja u delu Ulice Kraljevića Marka, od Bulevara Jaše Tomića do Ulice Berislava Berića, dok je deo Partizanske ulice, od Rumenačke do Industrijske, takođe zatvoren usled izgradnje brze pruge.
nsuzivo.rs
1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
MrSrbin
16/11/2022 20:09

Pa ljudi sve ulice će te nam pozatvarati, samo počinjete radove,a ništa ne završavate,rećiće neko evo ga ovaj izmišlja gluposti laže, koliko je probijen rok za radove kod nadvožnjaka u partizanskoj???? Koliko???? Kad mi uzimate harač na gorivu i registraciji zamolio bih vas u svoje ime da me pustite da na miru odem na svoj posao i vratim se sa istog kako bi mogao da platim vaše harače. Unapred se zahvaljujem nadležnima!!!