U narednim godinama biće još nekoliko prelepih fudbalskih stadiona širom Srbije.

 

Nedavno je u Bačkoj Topoli otvoren velelepni stadion koji će TSC koristiti za domaće utakmice, čeka se početak gradnje stadiona u Surčinu, a još nekoliko gradova dobiće nove i moderne fudbalske objekte. Već su počeli radovi u Loznici i Leskovcu, treba da počnu u Subotici, Kraljevu, Zaječaru i Vranju, a ni tu nije kraj. Kragujevac čeka novi stadion, dok je među gradovima koji će uskoro moći da se pohvale fantastičnim fudbalskim objektima je i Kikinda.

Vojvođanski trećeligaš pohvalio se na zvaničnoj stranici kluba fotografijama nacrta, odnosno slikama kako bi stadion u budućnosti trebalo da izgleda. Zaista izgleda fantastično, prilagođeno njihovim potrebama, ali i veoma moderno – sa kapacitetom od 4.743 mesta za gledaoce.

Za sada je urađen idejni projekat, a klub će u narednom periodu plasirati preostale informacije o izgradnji stadiona. Predviđeno je da se na novom stadionu održavaju koncerti, sajmovi i slične manifestacije, a u okviru kompleksa biće izgrađene pošta, ambulanta i apoteka!

OFK Kikinda se takmiči u trećem rangu srpskog fudbala i nakon 11. kola zauzima mesto u sredini tabele. Prethodne sezone bili su najbolji u četvrtom rangu takmičenja, a svojevremeno je Kikinda igrala i u eliti. Jedan od najstarijih klubova u Srbiji, osnovan 1909. godine, bio je tokom devedesetih član najvišeg ranga nekoliko sezona.

Urbanističko rešenje novog stadiona u gradu na severu Banata izloženo je na javni uvid od srede u holu Gradske kuće u Kikindi. Na novom sportskom zdanju biće održavani i koncerti, sajmovi i druge slične manifestacije.

nsuzivo.rs/mondo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksandar
29/10/2021 14:37

A da se izgradi neka SRPSKA firma za proizvodnju necega korisnog.. to jos nisam video..

Last edited 1 godina ranije by Aleksandar
LooDuck
31/10/2021 19:56
Reply to  Aleksandar