Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Treći krug prijave građana za subvencije od 10.000 dinara pomoći za kupovinu bicikla trajala je do srede, 16. marta 

Na trenutnoj rang listi broj prijavljenih je 8125 građana, dok će konačna rang lista biti dostupna do 21. marta u 20.00 časova, na sajtu biciklomkrozprirodu.rs.

Kako na sajtu piše, nakon konačne rang liste sledeći korak je rangiranje i pozivanje građana.

-U roku od 7 dana nakon zatvaranja poziva, uslediće provera ispunjenosti uslova po redosledu prijave. Na taj način ćemo utvrditi 1802 lica koja ispunjavaju uslove. Nakon što se utvrdi konačna rang lista istu ćemo objaviti na sajtu našeg društva na adresi www.dpps.org.rs i na ovoj platformi – stoji na sajtu.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Građani koji se nađu na konačnoj rang listi, biće u mogućnosti za kupovinu novog bicikla. Rok je 15 dana, za dostavu potrebne dokumentacije na adresu Hajduk Veljkova 11, na Novosadskom sajmu.

Za dodatne informacije može se pozvati na brojeve +381641165486 i +381641165739.

Poslednji korak je potpisivanje ugovora i uplata sredstava, za koji je rok 30 radnih dana.

Ono što je uslov za dobijanje subvencije za kupovinu bicikla je da jedan član domaćinstva može da konkuriše i dobije sredstva, kao i da građani koji su dobili subvenciju 2021. godinu nemaju prava na sredstva za nabavke bicikla u 2022. godini.

Društvo za promociju priprode Srbije realizuje projekat „Biciklom kroz prirodu“ sa ciljem da postakne podstakne sugrađane da više koriste bicikl u svom svakodnevnom životu, ali i da bicikl koriste i kako bi boravili u prirodi i kako bi mogli na dva točka da istražuju našu zemlju.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments