Foto: Ilustracija

Snimci sa sigurnosnih kamera zabeležili ženu (66) iz Apatina, čiji je nestanak prijavljen pre četiri dana, kako se uputila ka Dunavu gde je, kako se predpostavlja najverovatnije, izvršila samoubistvo, kao što je i najavila u oproštajnom pismu koje je ostavila u porodičnoj kući.

Podsetimo, njen nestanak je prijavljen 23. januara, pre podne. Kako smo nezvanično saznali, ona je ostavila oproštajno pismo, mobilni telefon i ličnu kartu.

Foto: screenshot/kurir

Nesrećnu ženu su snimile sigurnosne kamere, u večernjim časovima 22. januara. Na snimcima, koje su zabeležile sigurnosne kamere, vidi se kako sa sebe skida garderobu, pakuje je u torbu koju ostavlja pored ulaza u “Zlatnu krunu”, te odlazi ka pristanu i silazi ka pontonu i reci.

Policija je pojačala potragu za nestalom Apatinkom u reonu Dunava i priobalja i pozvala pecaroše i lovce da obrate pažnju na tom području.

Foto: screenshot/kurir

SOS telefon za pomoć SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja. Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

kurir

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments