Foto: nsuzivo.rs/Stefan Koprivica
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević reagovao je na skandalozan tekst koji se pojavio u hrvatskim medijima o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, pod naslovom “Beogradski psiholozi o Vučiću: Prenapuhani ego, narcizam, bez empatije i huliganski mentalitet”.

– O ljudima sude njihova dela. Pogledajte gde je Srbija danas, zahvaljujući politici Aleksandra Vučića, a gde se nalazi Hrvatska. Prestižemo ih u svakom pogledu, najviše u ekonomiji, pa su im zato kompleksi Vučićem sve veći. I to objašnjava ovu neprestanu prljavu kampanju koju vode perjanice hrvatskih medija, svi na platnom spisku Đilasa i Šolaka.

Pa zašto nisu “naručivali” psihoanalize Borisa Tadića? Zato što im je on odgovarao jer se izvinjavao i nije vodio računa o Srbiji kao što to radi nas predsednik Aleksandar Vučić. Džaba im sve navodne analize, navodnih stručnjaka jeftinog obraza, kada Srbiju i Aleksandra Vučića zaustaviti neće!

Danas u Novom Sadu završavamo prvu fazu izgradnje još jedne fenomenalne fabrike jedne od najvećih svetskih kompanija za čiji dolazak se borio ceo region. To je Srbija danas – poručio je Vučević.

Alo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments