Foto: Pinkvilla

Kada je u pitanju izbor najboljeg karmina za preplanulu kožu, važno je da prvo razumemo podtonove vaše kože i kako oni igraju važnu ulogu u dobijanju savršenog karmina koji će upotpuniti vaš ten. Preplanula koža obično ima tople, žute nijanse, uključujući sve od breskve, do maslinaste, do zlatne. S obzirom na ovo, ključno je da proverite i vidite da li vam vene izgledaju zelene ili plave na prirodnom svetlu, da biste znali da li imate topao ili hladan podton.

Nude

Jedna od najboljih boja ruževa za preplanulu kožu je boja kože, odnosno nude nijanse. Bez obzira da li imate svetlu, srednje ili tamnu preplanulu kožu, nude nijansa sa nijansama karamela, braon ili breskve učiniće da vaša koža zablista. U suštini, što je dublji vaš preplanuli ten, to je dublja nijansa koju možete izabrati. Za hladne tonove, bolje je izabrati nude nijanse koje su teže crvene, roze ili ljubičaste.

Foto: Reader’s Digest

Crveni ruž

Verovatno najbolja boja usana za preplanulu kožu je crvena. Pošto preplanula koža obično ima topao podton, najbolje su svetle i živahne nijanse crvene sa žutim notama, kao što su nar, kardinal i bombon jabuka crvena. Ako vam vene izgledaju plave na prirodnom svetlu, onda ćete želeti da svoj podton upotpunite nijansama crvene koje takođe imaju plave nijanse, poput bordo.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments