Tri nove zgrade namenjene pripadnicima službi bezbednosti krenule su da se grade u centralnom delu naselja Jugovićevo, a trenutno se radi na pripremo terena i rušenju postojećih objekata.

Sa druge strane radovi na devet novih zgrada u ovom naselju privode se kraju, a rade se poslednje pripremen pred useljenje. Uređuju se parkinzi, zelenilo, dečja igrališta i urbani mobilijar.

Šest zgrada potpuno je završeno, dok se na tri završava fasada, a svih 9 zgrada mogle bi da prime stanare već početkom godine.

Tri zgrade koje su završene krajem prošle godine gotovo potpuno su useljenje, a nedavno je uređeno i novo zelenilo te su posađene mlade sadnice, a uskoro se očekuje i završetak sportskih terena.

U nove tri zgrade koje su trenutno u početnom stanju gradnje nalaziće se megamarket, restorani  kafići i uslužne delatnosti, koje će olakšati život stanovnicima ovog naselje. U neposrednoj blizini već postoje marketi Lidl i Idea.

Uskoro bi trebalo da krene i gradnja škole i vrtića, ali i velikog atletskog stadiona i atletske dvorane koji će sem sportskih i rekreativnih objekata imati i komercijalni deo.

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Zdravstveni radnik
22/11/2021 17:16

Dokle se došlo sa zidanjem stambenih zgrada za zdravstvene radnike o kojima je isto bilo reči od strane premijerke i ministra Lončara?

Shin Sekai
22/11/2021 17:57

Kako dokle se doslo, pa nije ni pocelo.

Persida
23/11/2021 09:57

Mene zanima da li su ti stanovi vec dodeljeni ili se podela tek ceka.

sale
23/11/2021 11:11
Reply to  Persida

Dodeljeni su

ivy
24/11/2021 10:10
Reply to  sale

nisu dodeljeni nego su prodati