Foto: Privatna arhiva

Tačno nas 12 dana očekuje do Nove godine. Idealan je trenutak za kupovinu planera za 2022. godinu jer “Nova godina, novi mi”. Studije su pokazale da je jedna od navika koja izdvaja uspešne ljude od drugih upravo organizovanost. Oni moraju biti dobro isplanirati svoj dan unapred. Radne dane ranije planiraju, sastavljajući listu svih obaveza koje ih očekuju, ne samo iz razloga da ne zaborave neku bitnu stavku, već i da pravilno iskoriste dragoceno vreme. Zato ne treba biti “rođen pod srećnom zvezdom”, već uzeti olovku u ruku i svoje obaveze upisivati u planere koje pravi novosadski dvojac Đina i Svetozar, koji stoje iza brenda L’Amour pur

Foto: Privatna arhiva
-Planiranje i zapisivanje obaveza je nešto što praktikujemo još od srednjoškolskih dana, dok su crtanje, dizajniranje i fotografija naša velika ljubav. Uživamo u svemu što je kreativno, a naš mali biznis proizvodnje planera podrazumeva mnogo kreativnog rada. Od smišljanja ideja, dizajniranja unutrašnjosti, ilustrovanja korica, fotografisanja gotovih planera, pa sve do pakovanja istih- rekli su za NS Uživo iz L’Amour Pur-a.
Upravo iz tih razloga rodila se ideja da Đina i Svetozar kreiraju planere, koji će svojim sadržajem i izgledom motivisati druge da bolje upravljaju svojim vremenom. Iako će neki reći da im u današnje vreme, uz pametne telefone i ostalu tehnologiju, klasičan planer ne treba, mnogi i dalje najviše vole da svoje obaveze i podsetnike upisiju u klasične planere.
-Mi volimo da kažemo da papirni planer ima dušu, a verujemo i da će se mnogi složiti sa nama. Iako je naizgled jednostavnije instalirati neku od aplikacija za planiranje, klasičan planer vas nikad neće izneveriti – ne može da se pokvari, a i baterija može da mu traje večno. Pored toga, i naučno je dokazano da se informacije brže i temeljnije pamte, onda kada se zapišu rukom- istakli su.
Foto: Privatna arhiva
Sadržaj planera je kompletan, kako bi odgovarao onima koji već uveliko planiraju svoje vreme na ovaj način, a sa druge strane i vrlo jednostavan, kako bi odgovarao i onima koji se prvi put susreću sa ovakvim načinom organizacije.
-Dugi niz godina smo koristili razne planere i mnogi od njih su nam svojim previše raznolikim sadržajem, često, stvarali konfuziju. To je uglavnom vodilo do smanjenja prodkutivnosti, pada motivacije i na kraju do prestanka korištenja planera. Upravo iz tih razloga smo težili ka jednostavnom dizajnu unutrašnjosti, kako bismo korisnicima naših planera pomogli da zadrže motivaciju i fokus na svoje obaveze- re
U njihovoj ponudi je trenutno četrdesetak dezena. Kako kažu, svaki slobodan trenutak i nalet inspiracije, koriste da ilustruju nešto novo.
Foto: Privatna arhiva
-Pored dezena koje imamo u našoj ponudi, postoji i mogućnost izrade personalizovanih korica, pa se tako na korici planera može naći nešto po vašem izboru. Bio to logo vašeg brenda, ilustracija vašeg kućnog ljubimca ili nešto treće, sigurni smo da možemo da kreiramo savršen planer za svakog- naglasio je ovaj dvojac.
Đina i Svetozar su se bavili kreiranjem sadržaja za društvene mreže, a često im je falio neki planer koji bi im u tome pomogao. Na našem tržištu nisu uspeli da ga pronađu.
-Tako smo i došli na ideju da kreiramo ovaj tip planera, koji će, verujemo, biti od koristi svima onima koji  upravljaju Instagram blogovima ili poslovnim profilima na Instagramu. Sadržaj ovog planera će biti potpun, od planiranja izgleda feed-a, praćenja statistika na mesečnom i godišnjem nivou, pa sve do prostora za detaljno planiranje objava, vođenja evidencije o saradnjama i slično. Ovaj tip planera ćemo izbaciti u prodaju početkom 2022. godine i jedva čekamo da vidimo kako će se drugima dopasti- ističu naši sagovornici.
Ivona Karan
1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Maja
19/12/2021 16:33

Fenomenalni rokovnici!