Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas će u Srbiji biti minimalna temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 5°C.

Srbija: U sredu ujutru slabiji mraz, a tokom dana oblačno sa kišom, susnežicom i snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu suvo i malo toplije nego u utorak. Više padavina biće u južnim krajevima popodne i uveče. Vetar umeren jugoistočni u pomoravlju i podunavlju, u južnom Banatu pojačan, a u ostalim krajevima slab južni ili istočni. Pritisak malo ispod normale na zapadu Srbije i oko normale na istoku. Minimalna temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 5°C. Uveče kiša i susnežica i centralnim i južnim predelima.

Beograd: U sredu naoblačenje, ali suvo i par stepeni toplije nego u utorak. Vetar umeren do pojačan jugoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 5°C. Uveče suvo.

Niš: U sredu ujutru slabiji mraz, a tokom dana oblačno, popodne i uveče sa kišom i susnežicom. Vetar slab istočni. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 3°C.

Užički region: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana oblačno sa mogućom slabom kišom i susnežicom. Vetar slab, istočni i severoistočni. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od -3°C do -1°C, a maksimalna od 2°C do 3°C.

Vojvodina: U sredu ujutru slabiji mraz, a tokom dana oblačno i suvo. Na jugoistoku Banata može biti malo sunčanih intervala. Vetar umeren jugoistočni, u južnom Banatu pojačan. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 3°C do 4°C. Uveče suvo.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Novi Sad: U sredu ujutru slabiji mraz, a tokom dana naoblačenje, ali suvo i par stepeni toplije nego u utorak. Vetar umeren jugoistočni. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 3°C.

Subotica: U sredu ujutru slabiji mraz, a tokom dana naoblačenje, ali suvo. Vetar umeren jugoistočni. Minimalna temperatura -4°C, a maksimalna do 3°C. Uveče suvo.

Vreme narednih dana:
U četvrtak toplije sa promenljivom oblačnošću i malo sunčanih intervala. Krajem dana naoblačenje na zapadu i severu Srbije donosi kišu. Vetar slab do umeren južni i jugoistočni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 0°C do 2°C, a maksimalna od 6°C do 11°C. Uveče kiša na zapadu i severu.

U petak znatno toplije uz umeren južni i jugoistočni vetar. Pre podne biće promenljive oblačnost sa malo sunčanih intervala, a popodne i uveče sve više oblaka sa kišom povremeno. U subotu pad temperature sa kišom, a na planinama sa snegom. U nedelju hladnije i oblačno u centralim i južnim krajevima sa malo susnežice i snega, a na severu razvedravanje.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments