Претрага
Претрага
Close this search box.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić najavila nove predloge mera: Ukida se TikTok u Srbiji?

Foto: TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ
Ministarka zdravlja prof. dr Danica Grujičić istakla je da bi svi zajedno kao društvo mogli da probamo da ukinemo društvene mreže na određeni period i da vidimo kakav će rezultat biti.

Nakon dve stravične tragedije koje su Srbiju zavile u crno, ministarka je dala ovaj predlog kako bi se dečiji umovi “očistili” i vratili normalnom životu!

– Moj predlog društvu je da probamo da na mesec dana ukinemo tik tok i ostale društvene mreže, da se deca resetuju i da odmore od svega. Pa, da vidimo kakav će rezultat biti – rekla je ministarka zdravlja.

Da podsetimo, više dece je ovih dana privedeno na informativni razgovor jer su javno pretili da će počiniti sličan masakr kao što se 3. maja desio u OŠ “Vladislav Ribnikar”, ili su veličali zločin koji je počinjen.

Grujičić je danas ranije navela da je na Dečju kliniku za neuropsihijatriju juče primljeno četvoro dece od kojih je dvoje imalo ideju da treba nekoga da ubiju, a dvoje da ubije sebe, ali su primetivši da sa njima nešto nije u redu došli po stručnu pomoć u ovu zdravstvenu ustanovu i zahtevali da budu hospitalizivani.

Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага