Foto: Srbija Danas

Vojsku od sada možemo pratiti i na TikToku, budući da su se Ministarstva odbrane i Vojska Srbije odlučili na veoma moćan korak, te da prateći i osluškujući zahteve mladih, kao jedna od prvih državnih institucija u Srbiji, a i u regionu, otvaraju profil na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Za samo četiri dana, uspeli su da dostignu ogromnu posećenost i gledanost, posebno među mladima.

Od ponedeljka 16. januara samo tri video objave privukle su veliki broj pregleda, pohvala i komentara među pratiocima, a evidentna je i neizmerno velika podrška koju su mladi pružili ovom hrabrom poduhvatu.

Najveću gledanost ima snimak koji prikazuje jutarnje vežbanje kadeta i kadetkinja Vojne akademije, čime su pokazali kakvu snagu i budućnost imaju budući mladi oficiri Vojske Srbije.

Na zvaničnom TikTok nalogu @odbranaivojska trenutno možemo videti i kako izgleda veoma zahtevna obuka pripadnika specijalnih jedinica, a tu je i poziv za dobrovoljno služenje vojnog roka gde vidimo kako se jednom preslatkom dečkiću ostvaruju snovi da postane vojnik Vojske Srbije.

https://www.tiktok.com/@odbranaivojska/video/7189573116346010885?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7127233236157908485

Odavno je poznato da naš narod ima najviše poverenja u Vojsku Srbije kao instituciju, ali sada znamo da mlada populacija i te kako voli da prati njen svakodnevni život i rad!

telegraf

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
20/01/2023 14:42

Izgleda da su SNS botovi bili vredni, kako da se otvori jedan rezimski profil a da ga ne pogleda cela srbija, kako pitam ja vas? 🙂

Last edited 9 dana ranije by SNS Uzivo