Iako ne prođe ni jedan dan da kroz otrovne tekstove pune lažnih informacija ne napadne aktuelnu vlast, to novinarki Ani Lalić nije smetalo da prihvati posao u javnom sektoru i to pod vladavinom Srpske napredne stranke.

Naime, prva otrovna strela žute medijske mašinerije, vodila se čak i 2020. godine kao medijski savetnik Pozorišta mladih. Principijelnoj Ani nije smetalo da uzima novac od javnog sistema dok isti taj sistem napada i to od onih koje naziva “diktatorima i progoniteljima onih koje drugačije misle”.

To dakako nije jedini apsurd u karijeri Ane Lalić: ova preglasna promoterka separatizma u severnoj pokrajini koja sebe predstavlja kao “vojvođansku autonomašicu” rođena je u – Valjevu!?!

Takođe, na početku pandemije proslavila se izazivanjem panike tako što je tvrdila da su uslovi u KCV katastrofalni, što je ubrzo demantovala kamera, ni manje ni više, nego “tričavog” Rojtersa.

Dakle, zar postoji lice u svetu novinarstva kome više možete verovati od Ane Lalić? Zaklete protivnice SNS-a koji unosan posao u javnom sektoru dobija u vreme vlasti SNS-a, Vojvođanke koja je rođena u Šumadiji i novinarke čije su laži tolike da su privukle pažnju najveće svetske agencije?

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bojan
10/12/2021 14:26

Mrtva trka između nje i crvenog Žarka za najveći ljudski i moralni talog lokalne medijske scene.

Jovana
20/08/2022 09:28

Najbolja drugarica Roberta Cobana koji sisa drzavne pare za svoje glupe manifestacije..a onda pljuje po gradonacelniku. Nema problem da koristi sve beneficije svog posla i resava preko veze a onda pljuje. Licemer je ona, veliki..

Lola
10/12/2022 13:23

Pljuje, sa pravom, novosadsku vlast a za to vreme njen najbolji drug Robert Čoban od istih dobija milione!! Radi sa njima godinama…dok ona ide na ručak sa Majom Gojković. Tako da, ona nema kredibilitet da o bilo kome govori.. Oportunista.