FOTO: PROFIMEDIA
Vil Smit se ipak izvinio Krisu Roku nakon što ga je ošamario na dodeli Oskara nakon što se komičar našalio na račun Smitove žene. U objavi na Instagramu rekao je da je njegovo ponašanje na ceremoniji dodele nagrada „neprihvatljivo i neoprostivo“.

Želeo bih da se javno izvinim, Kris. Bio sam van sebe i pogrešio sam – napisao je Smit.

Tokom svog govora, Rok se šalio na račun Džede Smit i uporedi je sa G.I. Džejn, popularnim filmskim likom koju na velikom platnu igra na ćelavo obrijana Demi Mur.

– Džeda, volim te. G.I. drugi nastavak, jedva čekam da vidim- rekao je Rok. Ali njegova šala je Vilu teško pala jer se ona već neko vreme bori sa bolešću koja je ostavlja bez dlake na delovima glave, o čemu je i javno govorila.

Smit je izašao na binu tokom prenosa uživo i udario Roka u lice nakon što se komičar našalio na račun Smitove žene. Manje od sat vremena kasnije, Smit je osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu “Kralj Ričard”.

– Šale na moj račun su deo posla, ali šala o Džedinom zdravlju je bila previše za mene i emotivno sam reagovao. Stidim se i moji postupci nisu ukazivali na čoveka kakav želim da budem – rekao je Smit.

nsuzivo.rs/Hina

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments