Foto: hellomagazin.rs

Boris Novković će posle nekoliko godina pauze ponovo zasvirati pred novosadskom i beogradskom publikom 17. novembra u Domu kulture u Novom Sadu i 19.novembra u u Mts dvorani, objavili su organizatori.

Ovim koncertima Boris će obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma “Kuda idu izgubljene djevojke.”

Uoči ovih nastupa, publici koja ga verno isčekuje poručuje što će nakon dosta vremena ponovo ponovo svirati u Beogradu i Novom Sadu.

Odnos sa publikom u ta dva grada zasnovan je na uzajamnoj ljubavi i velikoj podršci pre. Očekujem eskploziju energije, divne koncerte, da prođemo kroz sva sećanja i romantiku sa mojih početaka, ali i da čujemo neke nove pesme. Pripreme teku dobro i bend i ja štelujemo dobru energiju i jedva čekamo da izađemo pred publiku”, kaže popularni muzičar.

U svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a prošle godine je objavio album.

Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

Kako kaže, na koncertu će proći kroz sve faze svoje karijere i podsetiti se mnogih bezvremenih hitova zajedno sa svojom publikom:

“Čućete pesme iz svih razdoblja moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pesama. Vidimo se 17.i 19. novembra puni energije, ljubavi i rokenrola”, jasan je Novković.

Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments